Erdoğan'dan YHT faciası çıkışı: Tamamına hesabını soracağız

Erdoğan'dan YHT faciası çıkışı: Tamamına hesabını soracağız

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Konya’da toplu açılış törenine katıldı ve gündeme ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya’da toplu açılış töreninde yaptığı konuşmasının başında FOX TV Ana Haber spikeri Fatih Portakal’a çok sert sözlerle yüklendi ve haddini bilmesi gerektiğini ifade etti. 

Erdoğan Konya'da yaptığı açıklamalarda yerel seçimlere, Ankara'da geçtiğimiz hafta meydana gelen tren faciasına ve çözüm süreci beklentilerine ilişkin de açıklamalarda bulundu.

‘PORTAKAL MIDIR, NARENCİYE MİDİR’

Toplu açılış töreninde konuşan Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan, “Birileri çıkmış portakal mıdır, narenciye midir, haddini bil; bilmezsen millet patlatır enseni” açıklamasında bulundu.

AK Parti teşkilatı resmen ayaklandı: Bunları istemiyoruz

HEPSİNDEN HESAP SORULACAK

Ankara’da meydana gelen ve 9 kişinin hayatını kaybettiği, 86 kişinin yaralandığı tren faciasına ilişkinde açıklamalarda bulunan Erdoğan, kazada sorumluluğu bulunanların hepsinden bu kazanın hesabının sorulacağını, belirtti.

Ünlü anketçi Adil Gür İstanbul'un kazananını açıkladı

‘GEÇTİ O İŞ’

Çözüm süreci bekleyenlere de Konya’dan yanıt veren Erdoğan, “Çözüm süreci dedik, önlerini açtık, yanaşmadılar” dedi. Erdoğan, bir daha çözüm süreci falan beklenmemesi gerektiğini o işin artık geçtiğini ifade etti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.