Eşinden boşanan kadın 3 gündür kayıp

Eşinden boşanan kadın 3 gündür kayıp

Adana'da iki ay önce eşinden boşanan iki çocuk annesi Selgin Yılmaz’dan haber alınamıyor. Anne Serpil Doruk, damadının ailesi ile husumetleri olduğunu belirtirken kızının hayatından endişe ettiğini söyledi.

Adana'da yaşayan Serpil Doruk, geçtiğimiz Aralık ayında eşinden boşanan ve 3 gün önce Ankara'dan yanına gelmek için yola çıkan 2 çocuk annesi kızı Selgin Yılmaz'dan haber alamadığını söyledi.

Adana'nın Seyhan ilçesindeki yaşayan Serpil Doruk'un kızı Selgin Yılmaz, 5 yıl önce Ankaralı kuyumcu S.Y. ile evlendi. Evlilikten 2 çocukları dünyaya gelen Selgin Yılmaz, anlaşamadığı eşinden geçen Aralık ayında boşandı. Davada çocukların velayeti ise babaya verildi.

KIZIMIN HAYATINDAN ENDİŞE DUYUYORUM

Boşandıktan sonra Ankara'da yalnız yaşamaya başlayan genç kadın, 3 gün önce annesi Serpil Doruk'u telefonla arayarak, Adana’ya gelmek üzere otobüse bineceğini söyledi.

Ancak Selgin Yılmaz aradan 3 gün geçmesine rağmen annesinin evine gelmedi. Kızının cep telefonunu sürekli aradığını ancak ulaşamadığını gözyaşları içinde anlatan anne,Serpil Doruk, “Damadımın ailesiyle aramızda husumet vardı. Bu nedenle kızımla, evli kaldığı 5 yıllık süreçte çok nadir telefonla görüşebiliyorduk. Eşinin ve ailesinin kendisine kötü davrandığını söylüyordu. Üç gün önce otobüsle yanıma, Adana'ya geleceğini haber verdi. Ancak üç gündür kızıma hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Kızımın kayatından endişe ediyorum. Bir an önce kızımın bulunmasını istiyorum” dedi.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.