Eski sevgilisine tecavüz edip şantaj yaptı

Eski sevgilisine tecavüz edip şantaj yaptı

İzmir’de genç kadının eski sevgilisi 3 gün boyunca hapla uyutarak tecavüz etti ardından ise çıplak fotoğraflarını çekerek şantaj yaptı. İşte o sapık için istenen ceza..

Olay İzmir’in Çeşme İlçesi’nde meydana geldi. Çeşme’de ayrıldığı sevgilisini hapla uyutup 3 gün zorla tutuğu evde tecavüz eden, çektiği çıplak fotoğraflarıyla da şantaj yapan sapık hakkında 17 yıla kadar hapis cezası istendi.

İzmir'in Çeşme ilçesinde, kısa süreli birliktelikten sonra ayrılmaya karar veren Y.Ç.'yi (24) 'son kez konuşmak' için çağırıp, hapla uyutarak tecavüz ettiği, çıplak fotoğraflarını çekip, şantaj yaparak para aldığı ileri sürülen S.O. (30) hakkında 17 yıl hapis ve 5 bin güne kadar para cezası istendi.

Çeşme’de işyeri bulunan S.O., Y.Ç.'nin içeceğine uyuşturucu hap koyup, Alsancak semtinde kiraladığı eve götürdü. Burada 3 gün boyunca zorla tuttuğu öne sürülen eski sevgilisine tecavüz ettiği iddia edilen S.O., bununla da kalmayıp çıplak fotoğraflarını çekti.

Ardından sapık S.O., çektiği çıplak fotoğrafları genç kadına gönderip, bunları internette yayımlamakla tehdit edip, toplam 17 bin TL para talep etti.

Mağdur Y.Ç. ilk başta eski sevgilisinin istediği parayı vermeyi kabul etti fakat S.O.'nun fotoğrafları başka arkadaşlarına da gönderip, başına bir şey gelmesi halinde bunları yayımlamalarını istemesi üzerine, hukuki mücadele başlatma kararı aldı.

Bunun üzerine Y.Ç., eldeki delillerle savcılığa suç duyurusunda bulundu. İfadesinde suçsuz olduğunu ileri süren S.O. hakkında, savcılık araştırmasından sonra, 17 yıl hapis cezası ve 5 bin güne kadar para cezası istemiyle dava açıldı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.