Evden çıkmasın diye kızını zincire vurdu

Evden çıkmasın diye kızını zincire vurdu

İstanbul Sultangazi'de bir baba, 18 yaşındaki kızını evden çıkmasın bir yıl boyunca ayağından zincirle çamaşır makinesine bağladı.

18 yaşındaki Hatice G., annesi, babası ve 2 kardeşiyle birlikte Sultançiftliği Mahallesi'nde oturuyordu. 1 yıldır gündüzleri evden çıkmasın diye çamaşır makinesine zincirlenen kız, geçen hafta perşembe günü bir yolunu bularak polisi aradı.

İhbar üzerine adrese giden polis, kızı zincire vurulmuş halde buldu. Evde anahtarı bulamayan polis, yakınlardaki bir demirciden yardım istedi. Eve gelen demirci, kızı ayağındaki zinciri keserek kurtardı.

Zincir esaretinden kurtulan kız ile annesi Hazile G., ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kız verdiği ifadede babası Zekeriya G. tarafından 1 yıldır gündüzleri zincirlendiğini söyledi. Zekeriya G. 'Daha önce birkaç kez evden kaçarak arkadaşlarımın yanında kaldım. Babam, arkadaşlarımın uyuşturucu kullandığını söyleyerek yanlarına gitmeme engel olmak için zincirlemeye başladı. Babam evde olduğu zamanlarda kilidi açıyor ancak evden çıkacağı zaman tekrar zincirliyordu' dedi. Anne ve babasından şikâyetçi olmayan kız, sığınma evine gönderildi. Zekeriya G. ise tutuklandı.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.