Fatih Portakal fırsatı kaçırmadı: Kayyum üzerinden hükümeti eleştirdi

Fatih Portakal fırsatı kaçırmadı: Kayyum üzerinden hükümeti eleştirdi

Bugün gerçekleşen Mardin, Diyarbakır ve Van büyükşehir belediyelerine kayyum atanması olayı üzerinden hükumeti çok sert cümlelerle eleştiren Portakal, Twitter'da gündem oldu.

Mardin, Diyarbakır ve Van büyükşehir belediyelerine kayyum atanmasının ardından Gazeteci ve Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal sosyal medya hesabından "23 Haziran’ın 48 saat öncesinde Kürt seçmeni kandırmak için terörist başından mektup getirtip okutan da bu parti, halkın iradesiyle seçilmişleri görevden alan da bu parti" yorumunda bulundu.

Portakal Twitter hesabından şunları söyledi;


Siyasi ilkesizlik partileri yönetenlerden kaynaklanıyor. AKP somut örneği. 23 Haziran’ın 48 saat öncesinde Kürt seçmeni kandirmak için terörist başından mektup getirtip okutan da bu parti, halkin iradesiyle seçilmişleri görevden alan da bu parti. Tuhaf durum! 

Ve ilkesiz yapilan siyeset AKP’yi kemiriyor, zaten sonunda bitirecek. Çünkü onun kuruluş ilkelerini tekrar savunanlar ortaya çıkacak. Sorun, AKP’nin ne küstürülmüş seçmenlerinde ne tembelleşmiş teşkilatlarında ne metal yorgunluğunda! Sorun nerede mi?

 

Sorun, her ortamda demokrasi denilerek aslında bir avuç ismin keyfi yönetim anlayışında. Kurdukları oligark düzende. Gönüllere neden artık giremediğinizi başka nasıl anlatabilirim size? Gittikçe de uzaklaşıyorsunuz.

 

fatih-1.JPGfatih-2.JPGfatih-3.JPG

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.