Fatih Portakal'a yasak geldi!

Fatih Portakal'a yasak geldi!

Geçtiğimiz günlerde yeni bir youtube kanalı açıp oradan video yayınları yapacağını duruyan Fatih Portakal, youtube kanalını kapattığını duyurdu.

Gazeteci ve FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, YouTube kanalını açtığını duyurduğu twitini silerek Youtube kanalını kapattığını açıkladı.

ŞİRKET İZİN VERMİYOR

Portakal, Youtube kanalının şirket kuralları gereği kapattığını duyurarak, "Youtube kanalımı açtığım gün kapatmak değil, kullanmamak mecburiyetindeyim. Şirket kuralları gereği yapamayacağım bildirildi. Kural kuraldır." dedi.

 

NE OLMUŞTU? 

Gazeteci ve FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Youtube kanalı açtığını 'Artık Youtube'dayım. Sürprizlere hazır olun' şeklinde duyurmuştu.

 

twit.png

KAPATMAK ZORUNDAYIM

Bu duyurudan sonra YouTube kanalını kullanmamak zorunda olduğunu ifade eden Fatih Portakal, "YouTube kanalımı açtığım gün kapatmak değil, kullanmamak mecburiyetindeyim. Hayatin içinden bilgilendirme amaçlı bir mecra olacağını planlamıştım. Şirket kuralları gereği yapamayacağım bildirildi. Kural kuraldır. Bugün olamasa da gelecekte yaparım. Bilgilendirmek istedim." ifadelerini kullandı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.