Fatih Portakal'dan şok iddia; 7 YSK üyesi Fetö'den gözaltına alınabilir

Fatih Portakal'dan şok iddia; 7 YSK üyesi Fetö'den gözaltına alınabilir

Fatih Portakal’dan şok iddia. Portakal 7 YSK (Yüksek Seçim Kurulu) üyesinin Fetö’den gözaltına alınabileceğini iddia etti

FOX TV Ana haber sunucusu Fatih Fortakal canlı yayında şok bir iddiada bulundu. Portakal “eğer iktidar seçimi kaybederse onlar ( 7 YSK üyesi) gözaltına alınabilirler” dedi.

Fatih Portakal canlı yayında yaptığı yorumda, iktidarın seçimi kaybetmesi ihtimalinde Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) İstanbul seçimlerinin yenilenmesine karar veren 7 üyesi hakkında Fetö’den gözaltı olabilir” ifadelerini kullandı.

Portakalın bu iddiasını dile getirdiği konuşması şöyle;

Diyelim ki iktidar partisini üzen bir sonuç oldu. Bakın o YSK’daki konuşmaya 7 üye var ya onların başı dertte. İnanın bana dertte. Onlar Fetö operasyonu diye gözaltına bile alınabilirler.

Eğer iktidar partisinin aleyhine seçim sonuçlanırsa,Olasılıklardan bahsediyoruz. Ardından ertesi gün iktidara yakın gazetelerde ve yazarlarında vs işte “Hükümete tuzak kuruldu” “YSK’da darbe yapıldı hükümete” “7 hakim böyle yaptı” siz o zaman düşünün 7 hakim. Siz 40 gün daha bekleyin. Ondan sonra hep birlikte sonuca göre bir değerlendirme çıkacak. Ama neden konuşmadınız? Onu çok merak ediyorum. En azından bir cümle bile neden etmediniz? Onu çok daha fazla merak ediyorum”

İşte o konuşma


 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum