Fatih Terim'e ceza şoku!

Fatih Terim'e ceza şoku!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e 4 maç men cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e 4 maç men cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, PFDK'nin, Süper Lig'in 3. haftasında sarı-kırmızılı takımın Kayserispor ile yaptığı maçta sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunması nedeniyle Fatih Terim'e 4 maç yedek kulübesine ve soyunma odasına giriş yasağı cezası verdiği belirtildi.

Kurulun ayrıca deneyimli teknik adamı 19 bin lira para cezasına çarptırdığı da kaydedildi.

 

 

Fatih Terim ne demişti?

"Tabii anlatması çok zor bir maç. Futbol dışı anlatmaya kalksak iş cezaya gider. Esasen geçen seneye bakmak lazım. Geçen sezon sonu hazırlanan senaryo sonrası her maç böyle. Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar gibi değerli iki hakemden başladılar. Bu iki hakem itibarlı hakemlerdir. Galatasaray'ı yalnızlaştırılmaya yönelik algılaştırma yapılıyor. Galatasaray'a camiasına sesleniyorum. Bunun karşısında camia olarak bütün olmak gerekir. Çünkü tüm maçlara bakınız. Bugün maçta Galatasaray adına bir şey yok. Böyle bir şey var ki emek boşa. Bu kadar mesai, fedakarlık hiç sayılıp başka algılar yaratılmaya çalışıldıkça ve siz hedef gösterirseniz gelinen durum budur"

İşte o konuşma; 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.