Fenerbahçe Beşiktaş maçını böyle gördüler! Yeni Gezi geliyor!

Fenerbahçe Beşiktaş maçını böyle gördüler! Yeni Gezi geliyor!

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında dün oynanan ve yarıda kalan derbiyle ilgili çok çarpıcı iddialar ortaya atıldı. İşte ayrıntılar;

Türkiye Kupası Yarı Final maçında Fenerbahçe evinde Beşiktaş’ı ağırladı. Maç tribünlerden atılan yabancı maddeler nedeniyle 3 defa hakem tarafından durduruldu. Son olarak Tolga Zengin’in tribünlerle yaşadığı tartışmayı ayırmaya giden Şenol Güneş’in kafasına bir cismin isabet etmesiyle maç yarıda kaldı ve tatil edildi.

Bu gelişmeleri Adalet ve Kalkınma Partisi’ne yakınlığıyla bilinen bazı isimler ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlık görevini uzun yıllar yapmış olan Gökçek, yeni bir ‘Gezi’ kalkışması olarak değerlendirdi.

Derbide yaşananlara AKP’li isimlerden gelen yorum ise dikkat çekiciydi; yeni Gezi olaylarının tetikleyicisi olduğu öne sürüldü.

Hükümete yakın Sabah gazetesinin Spor Yorumcusu Ahmet Çakar, sosyal medyada "Tüm olaylar sonucu analizim şu: Bu operasyon 24 Haziran seçimleri öncesi ülkede yaratılmak istenen kaotik ortamın ilk hamlesiydi" mesajını paylaştı.

İşte o mesaj:

ahmet-001.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek ise Gezi olaylarını işaret etti. Yandaşlar tarafından İspanyol Netflix dizisi La Casa De Papel için Netflix Türkiye tarafından çekilen tanıtım videosunun, izleyenlere Gezi Parkı eylemlerinin 2. dalgasını yaratmak amacıyla sübliminal mesaj verdiğini iddia edilmişti. Bu iddiayı hatırlatıp tanıtımın Fenerbahçelilerin toplandığı Kadıköy Boğa’da çekildiğini belirten Melih Gökçek, “Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı kardeşlerime sesleniyorum… Maçın tatil edilmesini kesinlikle ama kesinlikle bir spor tartışmasına bağlamak (FB/BJK rekabeti) gibi bir hatanın içine düşmeyiniz. Bu olayda tek amaç yeni Gezi için kullanılmaktan ibarettir” dedi.

gok1-001.jpg

Gezi olaylarını ileri süren bir diğer isim Ömer Turan ise sosyal medyada “İkinci Gezi çağrışımı yapan La Case de Papel fragmanında maskeli kırmızı tulumlu postallı gençler Kadiköyde toplanmıyormuydu? O fragmanda Ali Koç'a benzeyen kişi yokmuydu. Sonra, iki üç gün önce stadyumlarda atılan sloganları unutmayın. Ömer Turan komplocu değil mi?” mesajını yayımladı.

İşte o mesaj:

omer-001.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.