Feribotta korkunç patlama: 25 yaralı var

Feribotta korkunç patlama: 25 yaralı var

Feribotta korkunç bir patlama meydana geldi ve ilk belirlemelere göre 25 kişinin yaralandığı açıklandı. İşte şok olayın ayrıntıları;

Meksika’nın tatil cenneti olarak bilinen beldesi Playa del Carmen'de şiddetli bir patlama oldu.

Meksika'nın tatil beldesi Playa del Carmen'de bir feribot patladı. Kamera kayıtlarına da yansıyan patlamada en az 25 kişinin yaralandığı açıklandı. Turistlerin uğrak noktası olan Playa del Carmen’de bir feribot patladı. Birçok turistin ziyaret ettiği bölgede limanda demirleyen bir feribotun patlama nedeni henüz bilinmiyor.

İlk belirlemelere göre olayda en az 25 kişi yaralandı. Yapılan açıklamada yaralanlar arasıdna 3 Kanadalı ve 2 de ABD’li olduğu açıklandı. Feribotun yan tarafında yaşanan patlama ile birlikte şarapnel parçalarının insanları yaraladığı belirtildi.

Yerel Quintana Roo Hoy gazetesinin internet sitesinde yayınlanan videoda, geminin yakınındaki araçlarda da maddi hasar meydana geldiği belirtildi. Yetkililer, ABD’de üniversite öğrencileri arasında meşhur olan Bahar Tatili sırasında bölgede çok sayıda parti olduğunu açıklarken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

meksika1.jpgmeksika.png

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.