Bülent Ersoy'un tüm mal varlığı devlete kalacak

Bülent Ersoy'un tüm mal varlığı devlete kalacak

Bülent Ersoy, "İhtişamlı bir gece yaptıracağım, zamanı gelince sizinle paylaşacağım. Çok değerli bir kürkümü açık artırmayla satıp eğitim için bağışlayacağım. Tüm mal varlığımı devlete bağışlayacağım"

TV8'de yayınlanan 'Gel Konuşalım' programına telefonla bağlanan Bülent Ersoy, önceki gün giydiği sarı kıyafeti, takı, çanta, gözlük ve şalının toplam değerinin 125 bin TL olduğu iddiası hakkında, "Onun fiyatını neye göre almışlar ve yazmışlar anlamadım. Para lafı hiç etmem, bana yakışıyor mu yakışmıyor mu ona bakarım" dedi.

Ebru Gündeş: 'Dön ne olur'u tekrar niye seslendirdi?

diva-7.jpg

 

 

Ünlü oyuncu batağa saplandı!

 

,"Tüm mal varlığımı devlete bağışlayacağım"

Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, "İhtişamlı bir gece yaptıracağım, zamanı gelince sizinle paylaşacağım. Çok değerli bir kürkümü açık artırmayla satıp eğitim için bağışlayacağım. Tüm mal varlığımı devlete bağışlayacağım" ifadelerini kullandı.

diva-4.jpg

 

"Müzeyyen Senar'dan çok korkardım"

Canlı yayında gözyaşlarını tutamayan usta sanatçı Ersoy, "Müzeyyen Senar'dan çok korkardım. Onu çok özlüyorum. Kendimi ona beğendirmek için yarışırdım" dedi.

 

diva-2.jpeg

 

Yeşilçam'ın efsaneleri 'Arif v 2016" ile beyaz perdede

 

"20 senedir aklı neredeymiş?"

Ferdi Tayfur'un yeğeninden eser çaldığı iddialarına ilişkin ise Bülent Ersoy, "Bu eser çıkalı en az 20 sene oluyor. 20 senedir yeğeninin aklı neredeymiş? Ben bu iddialara inanmıyorum" şeklinde konuştu.

diva-8.jpeg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.