Firari FETÖ'cü Uslu: İmamoğlu kazanamayacak!

Firari FETÖ'cü Uslu: İmamoğlu kazanamayacak!

FETÖ'cüler şimdiden CHP'den aday gösterilen Ekrem İmamoğlu'nun kazanamayacağını ilan etmeye başladılar. FETÖ'cü Emre Uslu İmamoğlu'nun neden kazanamayacağını anlattı. 

YSK’nın İstanbul Büyükşehir seçimlerinin yenilenmesi kararının ardından mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu’nun ortaya attığı ‘Her şey güzel olacak’ sloganı bir FETÖ söylemi olduğu ortaya çıktı. 

17-25 Aralık 2013'de yargı eliyle darbe kalkışması öncesi firari FETÖ’cü Emre Uslu’nun sosyal medya hesaplarından örgüt üyelerine yönelik defalarca bu sloganla çağrı yaptığı tespit edildi.

15 Temmuz sürecinde FETÖ'nün 'Yurtta sulh konseyi'ne 'sulh' kelimeleriyle mesaj atarak selam gönderen ve eşinin de aynı akşam FETÖ darbesini destekleyen mahiyette onlarca twitleri tespit edilen CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun sanki bu yık ortaya çıkmış gibi gösterdiği 'Her şey  güzel olacak' sloganın tarihi hem FETÖ'nin ilk darbe tarihlerine hem de 2014 yerel seçimlerde kullanıldığı ortaya çıktı. 

uslu15once1.jpg

Her platformda 'Beni 16 milyon sevdi' gibi ilginç açıklamalarda bulunan CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun kullandığı 'Her şey çok güzel olacak' sloganı Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait çıktı. 

Sloganı 17-25 Aralık 2013 darbe girişiminden günler kala önce Emre Uslu'nun tweetlerinde sıklıkla kullandığı belirlendi. Böylece Uslu'nun bu tweeti 5 Aralık 2013 günü yazarak darbe kalkışmasından haberdar olduğunu belli ettiği anlaşıldı.

SÖZÜN İLK ÇIKIŞ TARİHİ DARBE GİRİŞİMİ 17-25 ARALIK'TAN ÖNCE

Bu sözün, FETÖ firarisi Emre Uslu'nun ilk olarak 5 Aralık 2013'te 17-25 Aralık darbe kalkışmasından yaklaşık 12 gün önce kullandığı belirlendi. Uslu'nun paylaştığı tweetinde "Her şey çok güzel olacak. AK yüzler KARA yüzler açığa çıkacak. Yetim hakkı yiyenlerin burunlarından fitil fitil gelecek..." ifadelerini kullandığı ortaya çıktı. 

AYNI SÖZÜ FETÖ'CÜ USLU İLE CHP'Lİ İMAMOĞLU 2014 SEÇİMİNDE PAYLAŞTILAR 

FETÖ'cü Emre Uslu'nun yine Ekrem İmamoğlu'nun CHP'den Beylikdüzü Belediye Başkan adayı gösterildiği ve kazandığı 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi; 

7 Ocak 2014 günü paylaşımında, "Benden söylemesi her şey çok güzel olacak", 

22 Şubat 2014 günü "Her şey çok ama çoook güzel olacak. Sadece birazcık sabır", 

29 Mart 2014 günü "Önder Aytaç gözaltına alınmış. Yaşasın zalimler için cehennem deme zamanı. Enseyi karatmayın oyunuzu verin. Her şey çok güzel olacak", 

16 Ocak 2014 günü "Her şey çok güzel olacak bekleyin gözlerinizle göreceksiniz. Kış güneşine tomurcuk verenler donacak..."  şeklinde tweetler attığı tespit edildi.

emre-uslu-herseycokguzelolacak-twitleri.jpg

İMAMOĞLU'DA USULU GİBİ AYNI SÖZÜ ÖNCEDEN PAYLAŞMIŞ 

CHP İstanbul aday Ekrem İmmaoğlu'nun FETÖ'cü Emre Uslu'nun bir çok kez kullandığı sözü 2014 yerel seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkan adaylığı sırasında kullandığı ortaya çıktı. Hakkında kripro FETÖ'cü olduğu iddia edilen İmamoğlu bakın FETÖ'cü Uslu'yla aynı tarihlerde paylaşımında, "Her şey çok güzel olacak, 2014 Beylikdüzü, İstanbul ve Türkiye."

imamoglu-hcgo-2013.jpg

İMAMOĞLU SÖZÜN BU YIL ÇIKTIĞINI İDDİA ETMİŞTİ 

CHP'li İmamoğlu, 'Her şey çok güzel olacak' sloganını bir video yayınlayarak sözün fikrinin 31 Mart seçimlerinde 14 yaşında bir hayranının söylediğini iddia etmişti. Ancak söz de plan da çok daha önceden yapıldığı ortaya çıktı.

"BAHARIN EN GÜZEL AYI..." VE "MARTIN SONU BAHAR" 

FETÖ'cü Emre Uslu'nun 15 Temmuz darbe girişimi öncesi 14 Nisan 2016 günü de "Müebbet ile yargılandıkları davanın delili 'Her şey çok güzel olacak' twitim. Yeni dava için delil olsun 'Baharın en güzel ayıdır Mayıs" tweetini attığı da belirlendi. CHP ve İYİ Parti ve HDP destekli 31 Mart yerel seçimlerde seçim sloganı olarak 'Martın sonu bahar' olarak belirlenmiş ve iki söz arasında oldukça benzerlik gösteriyor. 

"İMAMOĞLU 23 HAZİRAN'DA KAZANDIRMAYACAK"

FETÖ firarisi Uslu twitterdan yaptığı son açıklamasında CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun kazanamayacağını iddia etti. Uslu'nun bu açıklamaları adeta seçimde hilenin de belgesi gibi. Uslu, İmamoğlu'nun kazanamayacağını iddia ettiği açıklamasını ise şu şekilde yorumladı:

"Hukuk mukuk tartışması boş artık. Evelemeden gevelemeden Kitabın ortasından konuşun: 6 Mayıs bir demokrasi darbesidir. Göreceksiniz 23 Haziran’da kazandırmayacak/vermeyecek o mazbatayı İmamoğlu’na. Asıl o zaman ne yapacağız/yapacaksınız/yapmalıyız bunu konuşalım..."

ekrem-siyasetafe.png

SEÇİMDE FETÖ ORGANİZASYONU İLE HİLE ŞÜPHESİ 

Öte yandan İstanbul seçimlerinde şaibe şüphesi ile yapılan araştırmalarda hilenin merkezi olarak FETÖ kruluşu olan Oy ve Ötesi kuruluşunun önemli bir görev aldığı ortaya çıktı.

Yine YSK verdiği İstanbul kararında İlçe Seçim Kurulları'nın 140 bin devlet memuru varken 20 bine yakın ve aralarında FETÖ ilişkili kişilerin de tespit edildiği kişilerin görevlendirmesinden dolayı soruşturma izni verildi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının devam ettiği soruşturmada en son bir kişi Bylock kullanan ve 42 kişinin de FETÖ kurumlarıyla ilişkili kişilerin tespit ediliği bildirilmişti. 

"ASIL SARSINTIYI 23 HAZİRAN'DA OYLARI BİR KEZ DAHA..." 
 
FETÖ terör örgütünden araması olan Emre Uslu yine YSK'nın kararını darbe olarak nitelendirirken 8 Mayısta yaptığı açıklamasında yine 23 Haziran'da CHP'li  İmamoğlu'nun kazanamayacağına dair bir açıklama yaptı. Uslu twitterden yaptığı açıklamada, "Türkiye'de birçok insan 6 Mayıs Darbesinden sonra İmamoğlu'nun 23 Haziran'da kazanacağını işlerin bundan sonra normale dönebileceğini sanıyor. Ekonomide de böyle bir beklenti var. Asıl sarsıntıyı 23 Haziran'da oyları bir kez daha çalıp İmamoğlu'na başkanlığı vermeyince göreceğiz. Bu yüzden bunun adı 6 Mayıs Darbesi olmalı. 6 Mayıs’ı unutmamalı darbe oldu tarih değişti" ifadelerini kullandı. 

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.