O elin sahibi ortaya çıktı

O elin sahibi ortaya çıktı

Gazetecilerin sorularını yanıtladığı sırada omuzuna bir el uzanarak sert bir şekilde arabaya çekilen İmamoğlu sosyal medyada olay olmuştu. Türkiye'nin konuştuğu olayda gizemli elin sahibi ortaya çıktı.

Birkaç gün önce ortaya çıkan bir videoda "gizemli bir el", CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun omzuna uzanmış ve sert bir şekilde arabaya çekmişti.

İmamoğlu'na uzanan gizemli elin kime ait olduğu ortaya çıktı. Bugünkü yazısında bu gizemli elin sahibinin basın danışmanı Murat Ongun olduğuna dikkat çeken Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, ilginç detayları gündeme taşıdı.

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok'un yazısı şöyle:

"Ekrem İmamoğlu'nun omzundaki o gizemli elin kim olduğu tartışılıyor.

İzlemişsinizdir. Hani şu İmamoğlu tam gazetecilerin "Seçimlerin iptaliyle ilgili ne düşünüyorsunuz" sorusuna yanıt verecekken arkasında bekleyen siyah minibüsten uzanan... Ekrem Bey'i omuzundan yakalayıp susması ve araca binmesi için sertçe çekiştiren el.

Herkesin kime ait olduğunu sorguladığı elin sahibi aslında videonun sonunda belli belirsiz görülüyor. 31 Mart seçim sürecinden beri İmamoğlu'nun sürekli yanıbaşında gördüğümüz basın danışmanı.

Ben kendisini Nagehan Alçı'nın bir yazısından hatırlıyorum:

"Tam 22.56'da çaldı telefonum. Açtım. Karşımda Ekrem İmamoğlu'nun basın danışmanı değerli gazeteci Murat Ongun vardı."

Mesleğim gereği bugüne değin Cumhurbaşkanlarından belediye başkanlarına kadar pek çok siyasinin basın danışmalarını tanıdım.

Ve üzerine konuştuğumuz o elin "muadillerinin" genelde el pençe divan durmak için harekete geçtiklerine şahit olmuştum. Ama eli bu kadar uzayabilenini hiç görmemiştim.

Benzer düşüncelerle olsa gerek pek çok kişi sözünü ettiğimiz elin sahibinin "yetkili bir abiye benzediği" yorumunu yaptı.

***

Ongun'u da dünya üzerinde çok az "danışmana" nasip olan pozisyonu için tebrik etmek lazım.

Bu yüzden kafama takılanları, İmamoğlu'na değil de Ongun'a sormamın daha doğru olacağına karar verdim.'

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.