İYİ Parti ve muhalefetin yamak hayranlığı! 

İYİ Parti ve muhalefetin yamak hayranlığı! 

YSK'nin İstanbul kararı sonra, İYİ Parti İstanbul yöneticisi ve önceki dönem milletvekili adayı Murat Ağırel, her fırsatta Türk ve Türkiye düşmanlığı yapan Terzi Yamağı lakaplı Barboros Şansal'la birlikte Ekrem İmamoğlu'na destek verdi. 

YSK, yapılan başvuruları inceledikten sonra usulsüzlükler nedeniyle İstanbul seçiminin iptali ve yenilenmesi kararı sonrası İmamoğlu'nun 'sanatçılarda konuşacak' lafı üzerine ilk tepkiyi Terzi Yamağı denilen modacı Barboros Şansal'dan geldi. 

İYİ PARTİ YÖNETİCİSİ VE CUMHURİYET YAZARI KIRIKKANAT'TA KATILDI

Terzi Yamağı'ın CHP'li Ekrem İmamoğlu'na destek vermesi adeta bir törene dönerken buna İYİ Parti İstanbul İl Yönetiminde iletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi, 27. dönem milletvekili adayı ve Yeniçağ gazetesi köşe yazarı Murat Ağırel de katıldı. Yamağın bu gösterine ayrıca Cumhuriyet gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat'da alkışlarla destekledi. 

KIRITA KIRITA YÜRÜYEN YAMAĞA BÜYÜK DESTEK 

Türkiye'ye ve Türk milletine küfür ve hakaretler savurduğu için hakkında soruşturma açılan, gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra yurtdışına kaçan, PKK ve FETÖ’cü hainlerle kolkola girerek her fırsatta ülkesine saldıran Barbaros Şansal  CHP'li Ekrem İmamoğlu'nu desteklemesi manidar bulunurken onu destekleyen İYİ Parti ve CHP'liler de o kadar manidar bulundu. 

barbaros-ansal-hgo.jpg

Yine Terzi Yamağının, elinde “Herşeygüzelolacak” pankartı ile sahnede kırıta kırıta yürümesi ise İYİ Parti yönetici Murat Ağırel ve CHP taraftarlarını adeta mest etti. Yamak ise aldığı alkışlarla kendinden geçti.  

muratagirel-fes-paylaisim.jpg

İYİ PARTİLİ AĞIREL BUNLARI GURURLA PAYLAŞTI 

İYİ Partili Murat Ağırel, Türk ve Türkiye düşmanı Terzi Yamağı ile CHP'li Ekrem İmamoğlu'na verdiği destekle gurur duyarken bunları sosyal medya hesabı facebook adresinde de paylaşmayı da ihmal etmedi. Ağırel Terzi Yamağı'na modanın duayen ismi diye hitap etmesi de gözlerden kaçmadı. 

İşte İYİ Parti ve muhalefetin 'Terzi Yamağı'na, onun da İmamoğlu'na desteği: 

Peki CHP'li İmamoğlu'na sadece bunlar mı destek oldu? Ebette hayır. İşte İmamoğlu'na destek verenler: 

CHP'Lİ VEKİL DARBE ÇIĞIRTKANLIĞI YAPTI 

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, YSK’nın İstanbul seçimlerinin yenilenmesine ilişkin kararı ile ilgili ‘darbe’ tehdidinde bulundu. Kayışoğlu, “Kaynayan kazan taşmaz mı, sandıkları aşmaz mı, seçmenin oyunu yok sayan darbeyle buluşmaz mı?’’ ifadelerini kullandı. 

TÜRKİYE’Yİ ŞİKÂYET ETTİ

Times gazetesine konuşan CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, mazbatayı almadan önce yaptığı “YSK’ya güven” açıklamasını unutup iptal kararıyla ‘şoke olduğunu’ belirterek kurumu hainlikle suçladı. Sandık usulsüzlüklerini görmezden gelerek, Türkiye’yi Batı’ya şikâyet etmekten de geri kalmayan Ekrem İmamoğlu, “Türkiye hâlâ bir demokrasi ancak mücadele ve çalışma gerektiriyor. Türkiye’de demokrasi tehlikede” dedi.

SPORA SİYASETİ KARIŞTIRDI

Galatasaray’ın Mayıs Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda Divan Kurulu üyesi Hayri Kozak, İstanbul Büyükşehir Belediye seçimleri için Ekrem İmamoğlu’na destek verip spora siyaset karıştırarak, “23 Haziran’da şampiyonluğumuz dâhil her şey çok güzel olacak, aynen İmamoğlu’nun söylediği gibi” dedi. CHP’nin sözcülüğüne soyunan Kozak’a tepki yağdı ve istifaya çağrıldı.

HDP'Lİ ŞIK’TAN SKANDAL İMA

Terör sevici eski gazeteci ve yazar HDP Milletvekili Ahmet Şık da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kısa zaman içinde iktidardan indirileceği imasında bulundu. Şık “AKP ile çözüm süreci tekrar olamaz. Ama bu müzakere masasının tekrar kurulmayacağı anlamına gelmesin. O masa tekrar kurulacak ama Erdoğan ile değil. Çok kısa süre sonra var olacak olan Erdoğan sonrası iktidar blogu ile o masa tekrar kurulacak” dedi.

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.