Firari FETÖ'cülerin Canan Kaftancıoğlu ilgisi; Öve öve bitiremediler

Firari FETÖ'cülerin Canan Kaftancıoğlu ilgisi; Öve öve bitiremediler

FETÖ'cü firarilerin kurduğu Youtube kanalında CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'na büyük destek mesajları verildi.

FETÖ’cü firarilerin kurduğu Youtube kanalında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na övgüler dizilmesi dikkat çekti.

Bir zamanlar Türkiye’de FETÖ’lü yıllarda örgütte önemli görevlerde bulunmuş 3 “gazeteci” Adem Yavuz Arslan, Doğan Ertuğrul ve Erkam Tufan Aytav, Kaftancıoğlu’na destek açıklamaları yaptı. Mahkeme kararı için “İstanbul’u AKP’den alan başarılı insan Canan Kaftancıoğlu’ndan intikam kararı” diyen FETÖ firarileri sonsuz desteklerini dile getirdiler.

Adem Yavuz Arslan, “Türkiye bir faşist rejimle yönetiliyor” diyerek istinaf mahkemesinin de kararı bozmayacağını hatta artırabileceğini ileri sürdü.

Kaftancıoğlu’nun mahkemede ve çıkışta yaptığı açıklamalar için “süperdi” diyen gazeteciler, CHP İstanbul başkanının Nazım Hikmet’in şiirini okuduğu için ceza aldığını öne sürdüler.

AKP’nin İstanbul’da kaybettiği 800 bin oyun hesabının Kaftancıoğlu’ndan sorulduğunu iddia eden Doğan Ertuğrul, “Bu şandır, şereftir” dedi. Kaftancıoğlu’nun CHP İstanbul örgütündeki başarılarını da öven Ertuğrul, “Umrarım Kaftancıoğlu’nun siyasi kariyeri İstanbul il başkanlığında bitmez” dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.