Flaş Haber! Başbakan Yıldırım görevi bırakıyor mu?

Flaş Haber! Başbakan Yıldırım görevi bırakıyor mu?

Başbakan Binali Yıldırım görevi bırakıyor mu? Türkiye’yi önümüzdeki günlerde sıcak gelişmeler bekliyor. İşte flaş haberin ayrıntıları;

TBMM’de Bütçe görüşmeleri devam ederken flaş bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre kabine değişikliği yapılacağı ve aynı zamanda Başbakan Binali Yıldırım’ın görevi bırakacağı kaydedildi.

CHP'li vekilden flaş Soylu iddiası! Erdoğan'ın yerinde gözü var

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda 2018 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı görüşmeleri sürerken kulislerde kabine değişikliği yapılabileceği ve Başbakan Binali Yıldırım'ın görevini bırakabileceği iddia edildi.

Ankara'yı sarsan iddianın ardından kulislerde ayrıca, bir önceki kabine değişikliğiyle ilgili olarak "Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın istediği gibi olmadı" yorumları yapıldı. Başbakan Yıldırım'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilmesinin kesinleşmesi durumunda görevini bırakacağı öne sürüldü.

AKP'den MHP'ye baraj şoku! Feragat edemeyiz

T24'te yer alan habere göre, 2019'da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için AKP ve MHP arasında nasıl bir ittifak şekilleneceği ise merak konusu oldu. MHP kulislerinde, böyle bir ittifakın, yalnızca "birkaç bakanlık" karşılığında gerçekleşmeyeceği, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin "sıkı bir pazarlık yapacağı" konuşuluyor.

Tek çatı altında partilerin tüzel kişiliklerini koruyarak seçime girebileceğine dair düzenlemenin, yakın zamanda yapılması bekleniyor.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.