Perinçek: AKP, Vatan Partisi’nin çizgisine geldi

Perinçek: AKP, Vatan Partisi’nin çizgisine geldi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Ulusal Kanal’da yayınlanan ‘Çıkış Yolu’ isimli programda gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, gündeme ilişkin çok kritik açıklamalarda bulundu.

Ak Parti iktidarının Almanya’ya yönelik politikasının çok yanlış olduğunu söyleyen Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, “Almaya Amerika'ya karşı çıkmaya başladı. Almanya'da Avrasyacılık yükselişte. PKK'ya bakışları değişti. Alman basınında ''PKK Amerika'nın enstürmanıdır ' haberleri çıkıyor. Almanya'ya yönelik iktidarın politikası çok yanlış. Bağırıp çağırmak sorunu çözmez. Almaya ile ilişkiler düzeltilmeli. Türkiye-Almanya stratejik ortaklığından söz ediyoruz. Almanya ile ilişkilerde Dışişleri Bakanlığı Vatan Partisi kadar duyarlı olup Almanya'daki gelişmeleri takip etmeli, sorunları çözmek için çaba harcamalı. Vatan Partisi ilişkileri düzeltmek için çaba harcıyor.

AK PARTİ VATAN PARTİSİ’NİN ÇİZGİSİNE GELDİ

Amerika Birleşik Devletinin artık dünyayı yönetemediğini ifade eden Perinçek, “Artık dünyayı yönetemiyorlar, artık onların borusu ötmüyor. Amerika dünyanın her yerinde yeniliyor.  FETÖ ve PKK ile mücadelede AKP, Vatan Partisi'nin çizgisine geldi bu olumlu gelişme.

Perinçek, kamuoyunda son günlerde çok tartışılan Lozan güncellenmeli söyleminin ise çok büyük yanlış olduğunu, devlet yönetmeyi bilmediklerini söyledi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.