Flaş kayyum iddiası; En başta İmamoğlu var!

Flaş kayyum iddiası; En başta İmamoğlu var!

Bugün yaşanan kayyum depremlerinin ardından CHP'li 34 Belediye'ye kayyum atanacağı, bunların arasında İstanbulun da yer aldığı iddia edildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından bugün görevden alınan Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlarının ardından kayyum atamalarının CHP'li belediyelere de yapılacağı iddia edildi. Hükümete yakınlığı ile bilinen Ersin Ramoğlu'nun bugünkü köşe yazısında ortaya attığı iddiaya göre, HDP'li belediyelerden sonra CHP'li belediyelere de kayyum atamalarının yapılacağı öne sürüldü.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun PKK ve FETÖ ile işbirliği sayesinde seçimi kazandığını öne süren Ramoğlu, bazı CHP'li belediyelerin FETÖ'ye himmet verme yarışının deşifre olduğunu iddia etti. CHP'li başkanların kiminin hortumcu ve kimilerinin de tatilci olduğunu ileri süren Ramoğlu, İstanbul'da yaşanan sel ve su baskınlarına değinerek Ekrem İmamoğlu'nun tatilini “Lütfen” yarıda kestiğini ima etti.

 

Başta Ekrem İmamoğlu...

 

34 CHP'li başkanın FETÖ imamı ile iş tutarak belediyeleri soyduğu iddiasında bulunan Ramoğlu, CHP'li başkanların korku içerisinde olduklarını ve her an tutuklanabileceklerini öne sürdü. Başta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da aralarında bulunduğu 34 CHP'li başkanı hedef gösteren Ramoğlu, belediyelerin kasasına FETÖ'nün trilyonluk hortumlarını uzattığını iddia ettiği CHP'li başkanların HDP'liler gibi her an görevden alınabileceğini ileri sürdü.

İlgili haber;

soylu.JPG

kayyum-ic.JPG

 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum