Fox TV'den kovulduğu söylenen Küçükkaya'dan kafa karıştıran paylaşım!

Fox TV'den kovulduğu söylenen Küçükkaya'dan kafa karıştıran paylaşım!

Son günlerin en çok konuşulan haber spikeri İsmail Küçükkaya, hakkında çıkan "Fox TV'den kovuldu" haberlerine mi gönderme yaptı bilinmez; yeni sezonla ilgili bir paylaşımda bulundu.

Fox TV ekibinde küçülmeye gidileceği ve İsmail Küçükkaya'nın da ekipten kovulan elemanlar arasında yer aldığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. İddiaya göre; 

Genel Yayın Yönetmenliğini Doğan Şentürk’ün yaptığı FOX Haber’de aralarında İsmail Küçükkaya'nın da bulunduğu 3 gazeteci işten çıkarıldı. Fox Ankara Haber Merkezi’nde kanalın kuruluşundan itibaren görev yapan Cumhurbaşkanlığı muhabiri Umut Yertutan, Fox Ana Haber editörü Serdar Ertuğrul ve İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat’in editörlüğünü yapan Necdet Yıldırım ile yollar ayrıldı.

 

Yeni işten çıkarmalar da olacak


Disney ile 21. Century Fox şirketlerinin birleşmesi kararının ardından Fox TV Ankara Temsilcisi Sedat Bozkurt’un görevine yeni yapılanmada Ankara Temsilcisi’ne yer verilmemesi gerekçe gösterilerek son verilmiş, ayrıca kanalda uzun süredir görev yapan editör Gökhan Kayış, muhabir Yüce Kuyucaklıoğlu ve kameraman Ahmet Bolat’la da yollar ayrılmıştı.

 

İSMAİL KÜÇÜKKAYA'DAN KAFA KARIŞTIRAN PAYLAŞIM

 

Küçükkaya bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise bu iddialara adeta yanıt verdi.

"Arkadaşlar; gerçi tatildeyim ama tatilde de küçük zihin jimnastiğinin büyük faydası vardır. Eylülde başlayacağımız 7. sezon için fikir, öneri ve/veya yorum yapmak isterseniz sevinirim. Bir sabah haber kuşağından ne ister, ne beklersiniz?' 

kucukkaya.jpg

 

Yeni sezon için takipçilerinden öneri isteyen spikerin görevine devam edip etmeyeceğini gelecek günler gösterecek. 

 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.