Futbolcudan camiye çirkin saldırı

Futbolcudan camiye çirkin saldırı

Profesyonel iki futbolcu camiye bira şişesi fırlattı kameralar saniye saniye kaydetti. İşte o görüntüler ve haberin ayrıntıları;

Bosna Hersek’te bir camiye iki futbolcu bira şişesi fırlattı. Olay güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Avusturya takımı Rapid Wien’in oyuncusu Dejan Ljubicic tatil için geldiği Bosna’nın Kiseljak şehrinde bir camiye bira şişeleri fırlattığı için göz altına alındı.

Ljubicic, Wiener Neustadt’ta forma giyen Daniel Sudar’la birlikte yılbaşı tatili arasında geldiği Bosna-Hersek’te camiye bira şişesi fırlattığı için gözaltına alındı.

OLAYIN ARDINDAN FLAŞ AÇIKLAMA

Olayın ardından açıklama yapan Ljubicic, “O anda bana ne oldu bilmiyorum ve sadece özür dileyebilirim. Yaptığım hata için çok üzgünüm. Kişisel olarak da gidip özür diledim ve sadece camiye verdiğim hasarı karşılamakla kalmayıp yerel dini topluluklara bağış yapacağım” diye konuştu.

Çirkin saldırıyla alakalı bir açıklama da Rapip Wien’in spor direktörü Fredy Bickel’den geldi.

Bickel açıklamasında ‘Bu olay hiçbir yönüyle kabul edilemez. Böyle bir davranış bir Rapid oyuncusuna asla yakışmaz. Tatilden döndüğünde kendisiyle özel olarak konuşacağız ve kesin olarak kulüp olarak bir ceza vereceğiz” dedi.

Sözkonusu olay Bosna Hersek’in Kiseljak şehrinde bulunan camiye sabaha karşı 5:25 sıralarında 2 kişinin yaklaşıp şişe fırlatması şeklinde gerçekleşti.

İşte o görüntüler;

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.