'Garibanım' diye yakınan İntizar'ın avukatı bakın kim çıktı!

'Garibanım' diye yakınan İntizar'ın avukatı bakın kim çıktı!

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme bomba gibi düşen ve 'Garibanım' diyen İntizar'ın, Gülben Ergen'in ünlü avukatı Altın Mimir'le çalıştığı ortaya çıktı.

Şarkıcı İntizar, Sinem Gedik'le eşcinsel görüntülerinin kamoyunda yayılmasının ardından 'Garibanım' demişti.

Fakat İntizar, ismini Gülben Ergen'le duyuran, piyasanın en yüksek ücret alan avukatlarından Altın Mimir'le çalışmaya başladı.

'BEN GARİBAN BİRİYİM, BENİ KORUYUN' DEMİŞTİ

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'le eşcinsel ilişkisinin görüntüsü ortaya çıkan İntizar olay sonrası 'Tanıyanlar bilir; yalnızım garibanım. Beni bitirmeye çalışıyorlar. Çok kötüyüm. İnsanlar beni korusun' demişti.

Kendisini itibarsızlaştırmaya çalıştığını söyleyen İntizar, Ceceli hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı çıkarttı. Davaya bakan avukatın Gülben Ergen'in avukatı Altın Mimir olması ise dikkatlerden kaçmadı.

2 AY UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI

İntizar avukatı Altın Mimir'in ilk hamlesi ise, Mustafa Ceceli'ye uzaklaştırma kararı almak oldu.

İntizar mahkemeye başvurarak, Mustafa Ceceli'nin kendisine 2 ay süreyle yaklaşmaması, iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesi, küçük düşürücü söz ve davranışlarda bulunmamasına yönelik tedbir kararı aldırttı.

40786.jpg

İntizar adına başvuruyu yapan Avukat Altın Mimir, aleyhine tedbir kararı talep edilen Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'e nafaka ödememek için haksız ve hukuka aykırı velayetin değiştirilmesi davası açtığını belirtti.

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.