Gaziantep’ten kötü haber! 2 ölü, 3 yaralı…

Gaziantep’ten kötü haber! 2 ölü, 3 yaralı…

Gaziantep’te meydana gelen feci kazada, iki kişi hayatını kaybederken, üç kişi de yaralandı, kazaya neden olan sürücünün alkollü olduğu ve olay yerinden kaçtıktan kısa süre sonra yakalandığı bildirildi.

Nurdağı İlçesi’nde Gökçedere kavşağında yaşanan kazada, bir aracın arkadan çarpması sonucu savrulan otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır olmak üzere 3 kişi de yaralandı.

İHA’da yer alan habere göre, Gaziantep’in Nurdağı İlçesi Gökçedere kavşağında bir aracın arkadan çarpmasının ardından savrulan araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti. Seyir halinde bulunan M.A.D. yönetimindeki 27 BH 53 plakalı ticari araç, önünde seyreden S.A. idaresindeki 80 GK 191 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle öndeki araç yolun kenarına savruldu. Otomobilde bulunan Ayşe Ağca kaza yerinde, İbrahim Taşlıçoban ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Sürücü ile araçta bulunan Hidayet Ağca ve Hakkı Ağca yaralandı. 
Hastaneye kaldırılan iki kişinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Hafif ticari araçta ise kaza sonrası yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve polis ekiplerinin yardımıyla araçtaki yangın kontrol altına alındı. Sürücü M.A.D.’nın alkollü ve süratli olduğu belirtilirken, sürücünün kaza sonrası yaşadığı şok ve panikle aracı terk ederek kaçtığı öne sürüldü. Jandarma ekipleri kısa sürede kaçan sürücüyü yakaladı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.