Genç kızın yürek yakan çağrısı: "Annemin ölmesini istemiyorum!"

Genç kızın yürek yakan çağrısı: "Annemin ölmesini istemiyorum!"

"Ölmek istemiyorum" feryadına rağmen kaybettiğimiz Emine Bulut cinayetinden sonra, Cennet Göztepe isimli bir genç kız daha "annemin ölmesini istemiyorum" diye yardım çağrısında bulundu.

İstanbul Sultangazi'de 7 yıl önce boşandığı, uzaklaştırma ve ev hapsi kararı olan eski eşi Soner G. tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan kadın (S.) ve iki çocuğu yaralandı. Saldırgan Soner G. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı. S.'nin 23 yaşındaki kızı Cennet Göztepe, sosyal medyadan "Annemin ölmesini istemiyorum" diyerek yaşananları duyurmaya çalıştı.

Cennet Göztepe, Soner G.'nin saldırısı sırasında annesini korumaya çalışırken, kendisinin ve kardeşinin de yaralandığını söyledi. 

Cennet Göztepe yaşananları sosyal medyadan "Ben Cennet Göztepe, 23 yaşındayım. 15 yaşında bir erkek kardeşim var. Annem 6 eylül cuma akşamı 7 yıldır boşanmış olduğu babam tarafından yine bıçaklı saldırıya uğradı. Hem de bir hastanenin acilinde. Ne polis ne güvenlik vardı. Kimse müdahale etmedi" paylaşımı ile duyurdu. Cennet Göztepe'nin paylaşımları şöyle:

 

s1son.JPG

c2-son.JPG

 

cennet-ic-3.jpgcennet-ic-4.jpg

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.