Genel Müdürü itiraf etti! Çiftlik Bank battı

Genel Müdürü itiraf etti! Çiftlik Bank battı

Çiftlik Bank ile ilgili önemli bir gelişme yaşanıyor. İşte haberin ayrıntıları;

Türkiye genelinde 500 bine yakın kişinin üye olduğu Çiftlik Bank ile ilgili önemli bir gelişmenin yaşandığı öğrenildi.

Şirketin Ümraniye'deki merkezine giden üyeler şoke oldu. Üyeler, binada bulunan şirketin boşaltıldığını gördü. Üyeler muhatap bulamazken, şirket binasının hafta sonu itibari ile boşaltıldığı bilgisine ulaştı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, aylardır gündemde olan, haklarında bir dizi suç duyurusu bulunan Çiftlik Bank ile ilgili en kritik gelişme bu sabah yaşandı. Bir süredir ödeme güçlü çeken firmanın Ümraniye'deki binasına çok sayıda kişi gitti. Ancak üyeler, plazada bulunan iş yerinin boşaltıldığı bilgisini aldı. Hürriyet Dünyası'nın da ulaştığı bilgilere göre, şirket yetkilileri faaliyet gösterdikleri plazayı hafta sonu boşalttı.

ÇİFTLİK BANK GENEL MÜDÜRÜ: BEN DE KANDIRILDIM

Öte yandan, dün Beykoz'ta gerçekleştirilen ve sadece Çiftlik Bank bayilerinin katıldığı toplantıda Genel Müdür Niyazi Karakoç adeta itiraf niteliğinde sözler söyledi.

Toplantıya katılan bir bayii yetkilisinin aktardığı bilgilere göre Karakoç, 'Ben de kandırıldım' diyerek şu sözleri söyledi: "İşler iyi gitmiyor. Mehmet Bey'e (Mehmet Aydın) ulaşamıyorum, dönüş alamıyorum. Başınızın çaresine bakın."

ÇİFTLİK BANK SAHİPLERİ TESİSİ BASTI

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki Çiftlik Bank tesisleri, mağdur olan üyeler tarafından basıldı. Kamyonlarla gelerek mağduriyetlerine karşılık tesislerden hayvan almak isteyen kalabalık nedeniyle jandarma ekipleri güvenlik tedbirleri almaya başladı.

Yüzbinlerce üyesi ve dolandırıcılık iddialarıyla aylardır gündemde olan Çiftlik Bank'ın mağdurları şirketin İstanbul Ümraniye'deki genel merkezinin ardından Bursa'nın İnegöl ilçesi Sungurpaşa Mahallesi'ndeki büyükbaş hayvan tesisini bastı. Kaybettikleri paralara karşılık kamyonlarla geldikleri tesisten hayvan almak isteyen üyeler, jandarmanın engellemesiyle karşılaştı. Kalabalığın sayısı kısa sürede 300'ü aşarken, çevre il ve ilçelerden de birçok mağdur vatandaşın tesise gelmek üzere yola çıktığı bilgisine ulaşıldı.

Mağdur olan öfkeli kalabalığın sıyısı artarken, jandarma da tesisin çevresinde aldığın önlemkleri arttırdı. Vatandaşların tesis önünde bekleyişleri sürüyor.

ÖZEL HAREKAT TEDBİR ALDI

Çiflik Bank'ın Bursa İnegöl'deki büyükbaş hayvan çiftliğindeki gerginlik, alacaklıların verdikleri paralara karşılık burada bulunan hayvanları yanlarında getirdikleri kamyonlarla almak istemesiye tırmandı. Kalabalığın giderek artması üzerine Bursa İl Jandarma Komutanlığı'ndan Jandarma Özel Harekat (JÖH) ekibi takviye olarak tesise gönderildi. Tesisin çevresinde önlem alan JÖH kalabalığı buradan uzaklaştırmaya çalıştı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.