Gökçek'i üzecek gelişme: Turgut Altınok kesinleşti

Gökçek'i üzecek gelişme: Turgut Altınok kesinleşti

Ankara’da yerel seçimler öncesi hareketli günler yaşanıyor. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Ankara’nın Keçiören İlçesi’nde aday göstereceği isim belli oldu.

Yerel seçim hazırlıkları son sürat devam ederken Ak Parti’nin flaş bir ismi Keçiören Belediye Başkan adayı olarak göstereceği kesinleşti. Buna göre iktidar partisinin Keçiören adayı tecrübeli isim Turgut Altınok oldu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Turgut Altınok, adaylığını resmen açıklamış oldu. Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Erdoğan ile çekilen fotoğraflarını paylaşan Turgut Altınok, ‘Hayırlara vesile olur inşallah’ dedi.

Demirtaş’tan flaş çağrı: Ak Parti’ye oy verin

GÖKÇEK İLE YILDIZLARI BARIŞMADI

Turgut Altınok, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden 2004-09 yılları arasında Keçiören Belediye Başkanı olarak görev yapmıştı. Bu dönem içerisinde Altınok ile dönemin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında büyük bir tartışma yaşanmış ve Altınok yaşanan tartışmaların ardından kenara çekilmişti.

Davutoğlu, Babacan ve Şimşek'e suç duyurusu

Öte yandan Melih Gökçek, oğlu Osman Gökçek’in Keçiören’den aday gösterilmesini istiyordu. Ak Parti’nin ise Osman Gökçek’i Sincan’dan  aday göstermeyi düşündüğü öğrenildi.

turgut.png

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.