Gölete düşen otomobilde çocuklarıyla birlikte can verdi

Gölete düşen otomobilde çocuklarıyla birlikte can verdi

Adana'da, baraj gölüne düşen Musa Hoşça, otomobilin içindeki çocukları ile birlikte can verdi. İşte ayrıntılar;

Adana’nın Saimbeyli ilçesi’nde meydana gelen feci kazada 3’ü çocuk,4 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Saimbeyli ilçesine bağlı Yardibi köyünde, otomobilin baraj göleti’ne uçtuğunu gören bir vatandaş polisi arayıp ihbarda bulundu.

Bunun üzerine olay yerine polis ve jandarma ekiplerinin yaptıkları incelemede, baraj gölü kıyısında 01 Z 1238 plaka takılı otomobil tamponu bulundu. Bölgeye çağrılan dalgıçlar, gölette arama çalışmalarına başladı.

adana4.jpg

30 dakikalık aramanın ardından dalgıçlar, Musa Hoşça ile çocukları Umut, Elif ve Ebubekir Hoşça’nın cansız bedenlerinin bulunduğu otomobile ulaştı.

Vinç yardımı ile göletten çıkarılan otomobilden ilk olarak Elif Hoşça’nın cesedi çıkarılırken diğer cesetleri çıkarmak için arama çalışmalarının sürdürüldüğü açıklandı.

adana-6.jpg

Eşi ve 3 çocuğunu kaybeden Rukiye Hoşça, olay yerine geldi. Ayakta durmakta zorlanan ve sinir krizi geçiren Rukiye Hoşça’ya olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından sakinleştirici iğne yapıldı.

Umut (14), Elif (13) ve Ebubekir Hoşça’nın (9) yaşamını yitirdiği feci kazadan hemen önce Musa Hoşça'nın, çocuklarıyla birlikte kaydettiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.