Gülben Ergen’e ‘Yılın annesi’ ödülü verildi

Gülben Ergen’e ‘Yılın annesi’ ödülü verildi

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, Hayatına Bir İyilik Kat ve Umutlu Mutlu Çocuklar platformunun oyları ile “Yılın Annesi” ödülüne layık görüldü.

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, Hayatına Bir İyilik Kat ve Umutlu Mutlu Çocuklar Platformunun oyları ile ‘Yılın annesi’ seçildi.

Geçtiğimiz hafta İstanbul Boğazı’nda düzenlenen tekne gezisinde Onur Akay Medya ödülleri sahiplerini buldu. Çok sayıda engelli derneğinin ve 200’e yakın konuğun katıldığı gezide Gülden Karaböcek, Selçuk Ural, Onur Akay, Cengizhan Sönmez, Gülşah Sönmez, Umut Akyürek ve Nilay Dorsa gibi ünlü isimlerde vardı.

gulben-ergen-e-yilin-annesi-odulu-siyaset-cafe.jpg

Hayatına Bir İyilik Kat ve Umutlu Mutlu Çocuklar Platformu başkanlarının yönetimindeki jüri üyeleri, engellilerin verdiği oyları değerlendirdi. Ödül alan isimler engellilerin verdiği oylarla belirlendi.

'Yılın Annesi Ödülü' ünlü sanatçı Gülben Ergen’e verildi. Ergen, törene katılamadığı için ödülünü “Çocuklar Gülsün Diye Derneği”nden Gökhan Atıcı aldı.

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay ise “Gülben Ergen’le telefonla konuştum ve sizlerle beraber olmayı çok istedi ancak İstanbul dışında olduğu için katılamadı ama sizlere çok selamı var” ifadelerini kullandı.

Törene katılamayan Gülben Ergen Instagram’dan paylaşım yaptı:

gulben1223-siyaset-cafe.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.