Gülen’in gelini Berna Laçin’e sahip çıktı

Gülen’in gelini Berna Laçin’e sahip çıktı

Sosyal medya hesabından yaptığı idam paylaşımıyla büyük tepki çeken Berna Laçin’e Gülen’in gelini sahip çıktı. İşte ayrıntılar;

Berna Laçin’e, FETÖ elebaşı Gülen'in gelini sözde 'Ermeni Soykırım'cı Elif Şafak'tan destek geldi. Tepkileri çarpıtan Elif Şafak, tepki gösterenlerin Laçin'in ne dediğini anlamadığını ileri sürerek sözde sanatçıların kolay harcandığı öne sürdü.

Medine'ye hakaretlerinin ardından tepkiler nedeniyle kıvırmaya çalışarak 'idam karşıtı olduğu için tepki aldığı' yalanına sığınan Berna Laçin'e bir destek de Fetullah Gülen'in manevi oğlu Eyüp Can ile katalogtan evlendiği iddia edilen Elif Şafak'tan geldi.

Türklerin Anadolu'ya gelerek Ermenileri sürdüğünü iddia ederek 'Ermeni Soykırımı' yalanı ile her fırsatta Türkiye'yi karalayan, Elif Şafak, Berna Laçin'e arka çıkarak Medine'ye yönelik sözlerini savundu.

Tecavüzcüler yerine tecavüzcülerin idamına karşı çıkan Berna Laçin ile uğraştığını iddia eden Elif Şafak, "Ne kadar kolay insanları damgalamak; ne kolay sanatçıları harcamak; ne kolay bir laf/tweet üzerinden dava açmak bu ülkede, çok yazık. Berna Laçin’in ne dediğini anlamadınız bile. Tecavüzcülerle uğraşsın bu devlet; çocukları, kadınları korumak isteyen sanatçılarla değil!" ifadeleriyle tepkileri çarpıtmaya çalıştı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.