Güvercinin yardımına Veysel Tiryaki yetişti: Elleriyle ameliyat etti!

Güvercinin yardımına Veysel Tiryaki yetişti: Elleriyle ameliyat etti!

Ankara Altındağ Belediye Başkanı ve adayı Veysel Tiryaki bir gezide ayağına tel saplanan güvercini adeta ameliyat etti. Tiryaki’nin bu davranışı büyük takdir topladı.  

Ankara Altındağ Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Ankara Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki yaptığı iş ile büyük takdir topladı. Tiryaki ve belediye personelinin gittiği İsveç gezisinde ayağına küflü tel saplanan güvercini adeta ameliyat etti.

Merhametle güvercinin ayağındaki teli çıkartan Tiryaki’nin bu anlarını bir personel kameraya çekti ve yayınladı.

Video da Siyasal Bilgiler Doktoru olan ve Ak Parti’den iki dönem belediye başkanlığı döneminde başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan Veysel Tiryaki gelecek 31 Mart 2019 seçimlerinde yeniden aday gösterildi.

Altındağ’da yaptığı çalışmalarla büyük takdir gören ve 31 Mart Yerel Seçimleri'nde de Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Yenimahalle Belediye Başkan adayı olan Tiryaki, ayağına tel saplı bir güvercini yakaladıktan merhametli elleriyle adeta ameliyat etti.

Tiryaki bu esnada, “Bugün Allah için çok iyi bir iş yaptık” diyerek elindeki ameliyat makasına benzer bir makasla güvercinin ayağındaki teli bir tıp doktoru veya bir veteriner hassasiyetiyle çıkardı.

Veysel Tiryaki, güvercinin ayağındaki teli çıkarma sevinciyle güvercini öperek doğaya saldı.

Videonun, Başkan Tiryaki ve belediye personelinin 2016 yılında ki İsveç gezisinde çekildiği öğrenildi.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.