Hakan Şükür'den flaş tweet!

Hakan Şükür'den flaş tweet!

Firari FETÖ’cü Hakan Şükür, sosyal medya hesabından olay paylaşımda bulundu. İşte ayrıntılar ve o paylaşım;

15 Temmuz hain darbe girişiminden önce ABD’ya kaçan Hakan Şükür, Twitter’dan flaş bir paylaşım yaptı ve suçlamalar karşısında kendini savundu. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yanına kaçan Hakan Şükür, vatanına sırtını dönmediğini ileri sürdü.

15 Temmuz'da kanlı bir darbe girişimiyle milletin iradesine el koymak isteyen FETÖ'cü teröristler, milletin tokadını yedikten sonra yurt dışına kaçtı. Darbeden haberi olup önceden yurt dışına kaçanlar da vardı. Bunlardan biri de Hakan Şükür'dü.

FETÖ elebaşı Gülen'in yanına kaçarak lüks bir hayat sürdüren Hakan Şükür, Twitter'daki takipçilerinden zaman zaman tepki görüyor.

"VATANINA SIRTINI DÖNDÜN"

Son olarak bir takipçisi tarafından "Vatanına sırtını döndün, buna içerlemelisin" diye tepki gören FETÖ'cü Şükür, "Vatana sırtımı dönmedim ve dönmeyeceğim. Bu ifadeyi kabul etmiyor, sahiplerine iade ediyorum." dedi.

251 ŞEHİDİN HESABINI VER

Hakan Şükür, 15 Temmuz şehitlerinin hatırlatılması üzerine şöyle devam etti: "Onları şehit eden şerefsizlerin Allah belasını versin. Benim ve benim gibi günahsız insanların ne suçu var. Zehirlenmişsiniz hepiniz."

FETÖ FİNANSÖRÜ

Fetullahçı Terör Örgütü mensubu Hakan Şükür, Türkiye'den kaçarak Amerika'da lüks bir hayatın keyfini sürüyor. Örgütün propagandasını yapmaya devam eden Şükür, FETÖ'ye finans desteği sağlamayı da eksik etmiyor.

İşte Hakan Şükür'ün o tweetleri;

hakan-sukur-tweet-siyasetcafe1.jpghakan-sukur-tweet-siyasetcafe2.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.