FETÖ'cü Emre Uslu'dan flaş tweet! Talimat var kaçın

FETÖ'cü Emre Uslu'dan flaş tweet! Talimat var kaçın

Kaçak FETÖ’cü Emre Uslu Twitter hesabından flaş paylaşımlarda bulundu ve örgüt elemanlarına kaçmaları yönünde çağrıda bulundu. İşte ayrıntılar;

Amerika Birleşik Devleti’nde yaşayan FETÖ terör örgütü mensubu Emre Uslu, sosyal medya hesabından örgüt üyelerine yakalanmamaları için yapmaları gerekenleri yazdı.

Emre Uslu, FETÖ elebaşı Gülen’in talimatını örgüt üyelerine iletirken 'Bulunduğunuz yerleri terk edin! Hocaefendinin emri' ifadelerini kullandı.

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın dünyanın dört bir yanında yaptığı başarılı operasyonlarla FETÖ'cüleri teker teker yakalaması örgütte büyük panik havası yarattı. FETÖ'nün firari isimlerinden Emre Uslu da paniğe kapılanlar arasında yer alıyor. Twitter hesabından peş peşe mesajlar yayınlayan FETÖ'cü Uslu, örgüt üyelerinin yakalanmamaları için yapabileceklerini sıraladı.

‘TERK EDİN’

FETÖ'cü Emre Uslu bir diğer mesajında ise FETÖ elebaşını talimatını örgüt üyelerine aktardı. Mesajı paylaşan gazeteci Nedim Şener ise, "Ne korkusu deniyordu buna.... FETÖ’nün lağım faresi Emrullah Uslu’ya Amerika’nın lağımında saklanmak da yetmedi. Eh ne de olsa bir lağım faresi.. Bu arada fetö elebaşı yerini değiştirdi mi:))" diye yazdı.

emre-uslu-paylasim-siyasetcafe1.jpgemre-uslu-paylasim-siyasetcafe2.jpgemre-uslu-paylasim-siyasetcafe3.jpgemre-uslu-paylasim-siyasetcafe4.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.