Halatı kopan asansörde can pazarı yaşandı

Halatı kopan asansörde can pazarı yaşandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde feci bir olay yaşandı. İçerisinde hamile bir kadının bulunduğu asansör, 3.kattan zemine düştü. İşte ayrıntılar;

Muğla’nın Fethiye ilçesinde meydana gelen olayda, Babataşı mahallesi’nde bir apartmandaki asansör, 3.kattan zemine düştü. Asansörde bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralananlardan birinin 4 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, asansör halatın kopması sebebiyle 5 metre yükseklikten zemine düştü. Asansörde, yaralanan Mükerrem Balta (83) ve Hacer Ersoy (39) bulunuyordu. Hacer Ersoy’un 4 aylık hamile olduğu belirlendi.

asansorde_can_pazari_h30932_71fdc.jpg

Asansörün düşmesiyle şiddetli bir ses çıktı. Sesi duyan apartman sakinleri, kendilerini dışarıya attı. Apartman sakinleri, asansördeki vatandaşlara yardım etmek için sağlık ekiplerini olay yerine çağırdı.

8662813.jpg

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı vatandaşlara ilk müdahalede bulunduktan sonra, yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

4 aylık hamile olduğu öğrenilen Hacer Ersoy, Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Diğer yaralı Mükerrem Balta ise Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bacağında kırık olduğu belirlenen Balta’nın hayati tehlikesi olmadığı söyleniyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.