Hamile kadının aracına saldırmışlardı! Baklavacı kardeşler hakkında karar çıktı

Hamile kadının aracına saldırmışlardı! Baklavacı kardeşler hakkında karar çıktı

Pendik'te hamile kadının aracına saldıran baklavacı kardeşler hakkında karar çıktı.

İstanbul Pendik’te 6 Temmuz 2019 tarihinde 7 aylık hamile Ayfer Bahçıvan ve eşi Yunus Emre Bahçıvan’ın içinde bulunduğu araca saldıran Hasan ve Hüseyin Sel ,"Hürriyeti tahdit" suçundan 4'er yıl 2'şer ay, "Ulaşım araçlarının kaçırılması veya alıkonulması" suçundan da 10'ar ay hapis cezasına çarptırıldılar.

 

NE OLMUŞTU?

 

Pendik’te trafikte içinde hamile kadın ve eşinin bulunduğu araca saldıran Hasan Sel ve kardeşi Hüseyin Sel sorgularının ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Hasan Sel’in emniyet ifadesinde, “Ben de o anın stresi ve psikolojik durumu ile istem dışı yan aynasını kırdım. Sonra aracını bizim araca çarptığı için, geçiş mesafesi olmadığı için aracın üzerinden geçmek zorunda kaldım. Bu geçiş sırasında kaput üzerine bastım,” dediği öğrenilmişti.

Pendik Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezi’ne giderek ifade veren Hasan Sel, Kastamonu’da yaşayan annelerini ziyaret etmek için yola çıktıklarında bu olayın gerçekleştiğini söyledi. Karakol girişinde saldırganların elini sıkan polis amiri tepkiler üzerine açığa alınmıştı.

Ayrıca Hasan ve Hüseyin Sel’in sahibi olduğu Seydioğlu Baklava hakkında alınan ihtiyati tedbir kararı sonucu firmanın tabelaları indirilmişti.

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.