Hanedanlık İsteyen Osmanoğlu’na Didem Soydan’dan ilginç cevap!

Hanedanlık İsteyen Osmanoğlu’na Didem Soydan’dan ilginç cevap!

Hanedanlık hakkımı istiyorum diyerek hak arayan Abdülhamid’in torunu Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu’na Didem Soydan sosyal medyadan cevap verdi. Soydan’ın tepki gösterdiği paylaşımına diğer kullanıcılardan da destek geldi.

2'nci Abdülhamid'in 4'üncü kuşak torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu "dünyada nasıl farklı hanedanlıklar varsa ülkemizde de olması gerektiğini düşünüyorum" diyerek hanedanlık istedi.

 

2'nci Abdülhamid'in 4'üncü kuşak torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Osmanlı ile ilgili lokantalar, kafeler olduğunu işletmelerin arkalarına Osmanlı tuğraları astığını söyleyerek "Buna rağmen Osmanlı'nın torunlarını görmüyorlar. Bu vesile ile iade-i itibar verilmeli. Geç bile kalınmış bir şey ama bu hem ülkemiz için hem dünyada nasıl farklı hanedanlıklar varsa ülkemizde de olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bunun ülkemize bir değer katacağına inanıyorum" ifadesini kullandı. Osmanoğlu, sinema filmi projesi için Düzce'ye gitti. Osmanoğlu, Osmanlı hanedanı mensuplarının yaşadıklarını 'Hanedan Sürgünü' filminde göstereceklerini söyledi.

 

AÇIKLAMALARI TEPKİ ÇEKTİ

Osmanoğlu’nun bu açıklamasına özellikle sosyal medyada yoğun tepki geldi.

En ilginç tepki gösterenlerden biri denmanken Didem Soydan oldu. Soydan, “Yavaşşşşşş yavaşşşş mı olmalı hızlı hızlı mı olmalı” ifadelerini paylaştı.

 

İşte Didem Soydan’ın o paylaşımı

hanedan-ic.JPG

 

siyasetcafe.com

 

İlgili haber

 

57978.jpg

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.