Hangi kanallar Atatürk’ü yok saydı

Hangi kanallar Atatürk’ü yok saydı

Türkiye 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını anıyor...

Türkiye, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını anıyor.

Yıllardır, televizyon kanallarında gerçekleştirilen, ekranın herhangi bir köşesine Türk bayrağı ve Atatürk resmi koyma geleneği ise bu yıl da sürdü.

Fakat bazı televizyonlardaki detay dikkatlerden kaçmadı.

Işıkçılar cemaatinin yayın organı TGRT, iktidara yakınlığıyla bilinen Ülke TV, TV NET ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Diyanet TV ile Kanal 7, KON TV, TVT, TRT World, Semerkant TV ve TRT El Arabia kanallarında Atatürk’e yer verilmedi.

Bu televizyon kanalları 30 Ağustos zaferini kutlamak için Atatürk’ü yok sayarak, ekranlarında sadece Türk bayrağına yer verdi.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün kanalı Lalegül TV'de ise hem Türk bayrağına hem de Atatürk'e yer verilmemesi dikkat çekti.

İsmailağa Cemaati'nden ayrılan Fatih Medreseleri grubunun lideri Masum Bayraktar'a ait olan FM TV'de de Türk bayrağı ve Atatürk görseli yer almadı.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.