Hangi Türk manken melek oldu?

Hangi Türk manken melek oldu?

Mankenliğin zirvesindeki isim Tülin Şahin, Victoria’s Secret'in 29 Kasım'da Çin'de düzenleyeceği defilede meleklerin arasında yürüyen ilk Türk olacak.

Sözcü'nün haberine göre Çin’in Shanghai kentinde 29 Kasım’da gerçekleşecek olan Victoria’ Secret Fashion Show bu sene ilk kez bir Türk mankeni konuk edecek. Ünlü model Gigi Hadid'in gitmeyeceğini açıkladığı gösteride Tülin Şahin, pembe halıda yürüyen ilk Türk olacak.

Hadid’in yanı sıra sahne alması planlanan Katy Perry de programını iptal etti. İki güzel ismin Çin’e girmesi yasaklandığı için gösteride olamayacağı öğrenildi.

Hadid, Şubat ayında Buddha şeklinde bir kurabiye yaptığı için ırkçılıkla suçlanması konu olmuştu. Katy Perry de iki yıl önce Taipei’de verdiği konserinde, Tayvan bayrağında da yer alan ayçiçek tasarımlı bir elbise giydiği için Çin tarafından ırkçılık ile suçlanmıştı.

Tülin Şahin, gösteri için şimdiden Çin’in Shanghai kentine gitti. Şahin 20 Kasım’da markanın simgesi olan pembe halıda dünyaca ünlü top modellerle birlikte yürüyecek.


Siyasetcafe.com

 

tulin-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.