Hastane odasında çiğ köfte partisi yaptılar

Hastane odasında çiğ köfte partisi yaptılar

Çorum'da hastane odasında hasta, ziyaretçi ve refakatçilerin çiğ köfte partisi yaptığı akılalmaz görüntüler bu kadarına da pes dedirtti.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir hastane odasına toplanan hasta, ziyaretçi ve refakatçiler çiğ köfte partisi yaptı. 11 kadın hasta ve refakatçilerin çiğ köfte partisi, hastane odasında bulunan bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Akşam saatlerinde kaydedilen görüntülerde hastane odasının ortasında yere konulan plastik leğende bir kadının çiğ köfte yoğurduğu, oda bulunan diğer kadınların da yoğrulan bu çiğ köfteleri limon ve marul eşliğinde iştahla yedikleri görülüyor.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Görüntüler kısa sürede sosyal medyada en çok izlenenler arasına girdi.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İNCELEME BAŞLATTI

Hastane odasında çiğ köfte yapıldığına ilişkin sosyal medyaya yansıyan görüntüler üzerine İl Sağlık Müdürlüğünce inceleme başlatıldı.

Sungurlu Devlet Hastanesinde tedavi gören bir kadın hastanın odasında toplanan kişilerin burada çiğ köfte yapmasını içeren görüntülerin bazı sosyal paylaşım sitelerinde yer alması üzerine İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti.

"HASTANE PERSONELİNİN HABERİ YOK"

İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, yaptığı açıklamada, konuyla ilgili inceleme başlattıklarını belirterek, hastane personelinin konudan haberi olmadığını söyledi. Görüntülerde de hastane personelinin olmadığına işaret eden Sobacı, "Zaten videoda da herhangi bir personel görünmüyor. Konuyla ilgili bir inceleme başlattık. İncelemenin ardından gerekli açıklama yapılacak." dedi.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.