Havalimanı’nda yaşayan genç basketbolcudan iyi haber

Havalimanı’nda yaşayan genç basketbolcudan iyi haber

Atatürk Havalimanı’nda kalmasıyla gündeme gelen Mehmet Şanlı hastaneye kaldırıldı. Ayrıntılar haberde;

Atatürk Havalimanı’nda kalmasıyla Türkiye’nin gündemine oturan 23 yaşındaki genç basketbolcu Mehmet Şanlı tedavisi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldı.

1902609_a0f8639fa474a270e44a9064f449bd53.jpg

Genç basketbolcu, Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri tarafından tedavi görmesi için havalimanından alınarak Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü.

Şuanda tedavi altına alındığı bilinen Şanlı, aylardır Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Terminali’nde yaşıyordu. Şanlı, NBA'de oynayacağını söyleyip, ABD'ye gitmek istiyordu. ABD uçuşlarını takip ediyor, düzenli olarak pasaport kontrolünden geçmeye çalışıyordu.

1896660_9e67f7e08c2dbb52e790016526b59171_640x640.jpg

GENÇ YAŞTA KARİYERİ SONA ERDİ

Çocuk yaşta annesini kaybeden Şanlı’nın, ağır psikolojik sorunlar nedeniyle basketbol yaşantısı genç yaşta sona ermişti. TBF yetkilileri, genç basketbolcu’nun babasına ulaşıldığını, yetkililere `Ben ilgilenmiyorum' dediği belirtilmişti.

Daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta basketbol oynayan Şanlı, geçen sezon Bursa Nilüfer Basketbol takımında yer almıştı. Aylardır, Atatürk Havalimanı'ndan ayrılmayan Şanlı için ailesi ve yakınları, psikolojik rahatsızlığı nedeniyle yazılan ilaçlarını almadığını, ABD’de basketbol oynamayı saplantı haline getirdiğini söylemişti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.