Hazal Kaya: Sosyal insanlar değiliz

Hazal Kaya: Sosyal insanlar değiliz

Ali Atay’ın yönettiği “Ölümlü Dünya” filminin galası önceki akşam Etiler Alkent’te yapıldı. Atay galaya sevgilisi Hazal Kaya ile el ele katıldı. Kaya, "Sosyal insanlar değiliz, gece hayatımız yok" diye konuştu.

Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak ve İrem Sak’ın paylaştıkları ‘Ölümlü Dünya’nın galası, önceki akşam Alkent Hillside’da gerçekleşti.  Filmin yönetmeni Ali Atay, ünlülerin akın ettiği etkinliğe, sevgilisi Hazal Kaya’yla el ele geldi. Heyecanlı olduğunu vurgulayan Atay, “Yönetmen koltuğunda oturmayı sevdim çünkü kendi dünyamı kuruyorum” dedi.

Şu sıralar Bizim Hikaye'de başrolde olan Kaya ise, “Filmi ilk defa izleyeceğim ama çok beğeneceğime eminim” sözleriyle sevgilisine destek oldu. Gözlerden uzak bir ilişki yaşayan ikiliden Kaya, "Sosyal insanlar değiliz, gece hayatımız yok. Sizden özellikle kaçmıyoruz, sadece bizi fark etmiyorsunuz” şeklinde konuştu.

dddd.jpg

Araya giren Atay ise, “İlişkimizi gazete sayfalarında görmekten hoşlanmıyorum. Tercihimiz bu yönde” açıklamasını yaptı. Birbirlerinin oyunculuklarını beğendiklerini söyleyen çift, ortak yazdıkları bir senaryoda oynamak istediklerini de sözlerine ekledi.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.