Hazin son: İki sevgili kanlar içinde bulundu

Hazin son: İki sevgili kanlar içinde bulundu

Polis ve sağlık ekipleri, Erol Bilek ile aynı zamanda inşaat firmasında ortağı olan, birlikte yaşadığı sevgilisi Manolya Sarı’yı evin oturma odasında kanlar içerisinde buldular.

Dün öğle saatlerinde, Adapazarı Yağcılar Mahallesi'nde bulunan bir apartmandaki daireden silah sesleri gelmesi üzerine burada oturanlar polis ve 112 Acil’i aradı.  İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri, silah seslerinin geldiği daireye girdi. Ekipler, Erol Bilek ile aynı zamanda inşaat firmasında ortağı olan, birlikte yaşadığı sevgilisi Manolya Sarı’yı evin oturma odasında kanlar içerisinde buldular.

 

Başlarından birer kurşunla vurulan Bilek ve Sarı’nın yapılan kontrollerde öldüğü belirlendi. Yapılan incelemede, Erol Bilek’in yanında olayda kullanıldığı bildirilen tabanca da ele geçti.

Ekonomik sorunları nedeniyle önce sevgilisi Manolya Sarı’yı öldürüp, daha sonra intihar ettiği anlaşılan Erol Bilek’in cenazesi bugün ikindide Geyve İlçesi’nde toprağa verilecek.

Bir çocuk annesi Manolya Sarı’nın cenazesi, otopsinin ardından bugün ailesine teslim edildi. Sarı’nın cenazesi, öğle namazının ardından şehir merkezindeki İhsaniye Camii’ne getirildi. Manolya Sarı, kılınan cenaze namazının ardından Emirdağ Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.