Hem işiniz hem paranız olsun! 15 yaş üstü hemen başvursun: Günlük 232 TL para ödenecek!

Hem işiniz hem paranız olsun! 15 yaş üstü hemen başvursun: Günlük 232 TL para ödenecek!

İŞKUR iş başı eğitim kursları devam ediyor. Kurslara kayıt yaptıran kişiler hem meslek öğrenecek hem de günlük ücret alabilecekler. Başvuru detayları ve şartlar haberimizde.

Günümüzde birçok kişi işsizlik ile mücadele ediyor. İhtiyaçlarını karşılamakta zorlanan 15 yaş üstü vatandaşlar için İŞKUR’dan önemli bir son dakika haberi paylaşıldı.

Haberport’ta yer alan habere göre, İŞKUR15 yaşından büyük kişilerin hem meslek öğrenmesi hem de bu süreçte para kazanmasını sağlamak için ödeme yapmaktadır. İŞKUR kurslarına katılan 15-45 yaş arası kişiler hem ilgi duydukları mesleği öğrenerek belge alabilecek hem de kursa devam ettikleri süre boyunca nakit para alabilecekler.

Öğrenciye 158, diğerlerine 232 TL günlük ödeme!

İŞKUR tarafından güncel haberler paylaşılmaya devam ediyor. Kurumdan yapılan açıklamaya göre, İŞKUR kursuna kayıt yaptıran kişilere günlük ödeme yapılacak. Kayıtlı kişiler 211 TL, işsizlik ödeneği alanlar 105 TL, öğrenciler 158 TL ve geleceğin meslekleri için kurslara katılanlara günlük 232 TL para veriliyor.

İŞKUR’un kurslarına tüm Türkiye’den başvuru kabul ediliyor. Kayıtlar hem internet üzerinden hem de Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri aracılığıyla yapılabilmektedir.

Kurslara başvurusu onaylanan kişiler İŞKUR takvimine göre kurslara başlayabiliyor. Kursların başlaması ardından da günlük yapılan ödemeler başlıyor. İŞKUR kurslarına katılan kişiler hem meslek öğrenerek iş garantiliyor hem de aylık asgari ücrete yakın bir ücret ile işsiz olduğu dönemde herhangi bir zorluk yaşamadan hayatını sürdürebiliyor.

Kurslara başvuru yapmak için İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden dakikalar içerisinde kayıt oluşturabilirsiniz.

Kaynak: https://www.haberport.com/15-45-yas-arasina-cep-harcligi-basvuranlar-gunluk-232-tl-alacak-issizler-dikkat/90538/

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.