Hidayete ermişti! İşte manken Yaşar'ın son hali

Hidayete ermişti! İşte manken Yaşar'ın son hali

Ünlü manken ve oyuncu Yaşar Alptekin 2000’li yıllarda bambaşka bir kimliğe bürünerek sarık ve cübbeyle gezmeye başlamıştı. Oyuncu Alptekin’in son hali ise görenleri şaşkına çevirdi. İşte ayrıntılar;

Manken ve oyunculuk yapan 90’lı yılların tanınan ismi Yaşar Alptekin, sakallarını ve saçlarını kestirdi, yıllar sonra kot pantolon ve üstünde bir gömlek ile fotoğraf paylaştı.

Ünlü sanatçı Alptekin geçtiğimiz yıllarda flaş bir kararla inzivaya çekilip bambaşka bir kimliğe bürünmüştü. Yaşar Alptekin o günlerde değişimini  ‘Hidayete erdim’ diye yorumlamıştı. Yeşil elbiseler giyen, sarık takan, üzerinde ‘5 Vakit Namaz’ yazılı tişörtüyle gezen, gözlerine sürme çeken ve sakal bırakan Alptekin, bu hafta beklenmedik bir kararla yeniden eski günlerine döndü.

Bu ani değişimlerine ilişkin Duymayan Kalmasın programına konuşan Yaşar Alptekin, “Ben ilahiyatta okumadım, imam hatipte de okumadım. Sanatçıyım daha önceden, yine sanatçıyım. Dolayısıyla da bir dönem sanatçılığa ara vermiştim. Yeniden sanatçılığa başladım. Ben imam hatipte okuyup da sonradan meşhur olacağım diye ortalara çıkmadım. Benim her zaman söylediğim bir şey var; ‘Ben din adamı değilim, dinimin adamıyım… Dolayısıyla da ben çıkmış olduğum bir yolda piştiğime inanıyorum. Sakallar gitti, kıyafet değişti. 13 senedir hiç böyle profesyonel çalışmalar yapmamıştım. Açıkça söylemek gerekirse biraz zorlandım. Ama fotoğrafçıya rica ettim, biraz müzik yaptılar, müzikle biraz havaya girdim. Bu işe girmemde aracı olan insanlar var, ben yoksa böyle asırlık çınar ağacı gibi bekliyordum bir kenarda. Ama Allah razı olsun, asırlık çınar ağacına su verdi, oradan bir filiz çıkardı. Onun için güzel bir ekip çalışması oldu. Özlemişim de onu anladım. 13 senedir dile kolay… Her şey çok güzel oldu” diye konuştu.

imaj.jpg 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.