Hulusi Akar’dan askerlere FLAŞ talimat

Hulusi Akar’dan askerlere FLAŞ talimat

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Hakkari’de yaptığı ziyaretlerde askerlere flaş bir talimat verdi. İşte ayrıntılar;

PKK terör örgütüyle en ön safta mücadele eden askeri birlikleri ziyaret eden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, “Bunun lamı cimi yok PKK bitecek” talimatı verdi.

 Orgeneral Hulusi Akar; kuvvet komutanlarıyla birlikte bir hafta süreyle Hatay’dan Hakkâri’ye uzanan hatta terör örgütü PKK’ya karşı ön safta mücadele yürüten askeri birlikleri yerinde inceledi.

El yapımı patlayıcı ile tuzaklanmış tepelere çıkan, geceyi Dağlıca üssünde geçiren Orgeneral Akar; askerlere, “Büyük kahramanlıklar yapıyorsunuz. Bunun lamı cimi yok PKK bitecek” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Akar’ın telefonundan askerlere, “Bütün arkadaşlara selamlar. Allah yar ve yardımcınız olsun. İnşallah neticesi de güzel olur” diye seslendi.

Orgeneral Hulusi Akar ve beraberindeki komutanlar ile ziyaretlerine 31 Ekim’de Diyarbakır’dan başladı. Ardından 1 Kasım’da Hatay’a gitti. Hatay’da özellikle İdlib harekatını yürüten askeri birliklerde inceleme yaptı. Hulusi Akar, 3 Kasım’da ise Elazığ ve Tunceli’deki birlikleri denetledi. Son olarak Orgeneral Hulusi Akar, 4 ve 5 Kasım’da ise Hakkari’ye giderek askeri birlikleri denetledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.