Hulusi Akar’dan operasyon sinyali: “Hazırlıklarımızı tamamladık”

Hulusi Akar’dan operasyon sinyali: “Hazırlıklarımızı tamamladık”

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Münbiç ve Fırat’ın doğusundaki terör hedefleri için hazırlıkların tamamlandığını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla gerekenin yapılacağını açıkladı.

12’inci Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı’nda yapılan inceleme ve denetlemenin ardından il merkezine giderek esnaf ziyareti gerçekleştiren Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, vatandaşlarla bir araya geldi. Hulusi Akar ziyaretleri esnasında yaptığı açıklamada, Münbiç ve Fırat’ın doğusunda yer alan terör hedefleriyle ilgili konuştu. Hazırlıkların tamamlandığını söyleyen Hulusi Akar, Cumhurbaşkanı’nın talimatlarıyla gereğinin yapılacağını söyledi.

Ağrı’da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Akar, daha önce bu ilde görev yaptığını ve çocuklarının burada doğduğunu söyledi.

Ağrı’da bulunmaktan dolayı memnuniyetini ifade eden Hulusi Akar, Türkiye’nin sınırlarında ciddi siyasi ve askeri durumların olduğunu, bunların çözülmesi için gerekli çalışmaları yaptıklarını açıkladı.

Terörle mücadelenin aralıksız devam ettiğini belirten Hulusi Akar, PKK’nın hiçbir zaman Kürtlerin temsilcisi olamayacağını söyledi.

MÜNBİÇ VE FIRAT’IN DOĞUSU İÇİN HAZIRLIKLAR TAMAM!

Hulusi Akar Münbiç ve Fırat’ın doğusuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Önümüzdeki günlerde bir tarafta Münbiç, diğer tarafta Fırat'ın doğusu meselesi var. Bununla ilgili çalışmalarımızı çok yoğun şekilde sürdürüyoruz. Hazırlıklarımızı yaptık. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla yeri ve zamanı geldiğinde gereği yapılacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bunu yapacağız.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.