Hürriyet'ten Taha Akyol'dan sonra o yazar da gidiyor!

Hürriyet'ten Taha Akyol'dan sonra o yazar da gidiyor!

Hürriyet Gazetesi'nin yazar kadrosundaki Aydın Doğan'ın dokunulmazlarından Taha Akyol'un ardından Mehmet Y. Yılmaz ile de yollar ayrılıyor.

Hürriyet Gazetesi mart ayında Doğan Medya Grubu tarafından Demirören Holding’e satılmıştı. 

Satışın ardından Hürriyet'in yazar kadrosundaki bazı isimlerle yollar ayrılmıştı. Son olarak dün Aydın Doğan'ın dokunulmazlarından olan, Taha Akyol'un yazılarına son verilmişti. 

Halen grup bünyesinde bulunan Türkiye’nin en yüksek tirajlı gazetelerinden Posta ile Fanatik’in yanı sıra kapatılan Radikal’in de kurucusu olan Mehmet Y. Yılmaz da Hürriyet’ten ayrılıyor.

VAHAP MUNYAR'IN TASARRUFU DIŞINDA GELİŞTİ

Ayrılık süreci, Fikret Bila’nın istifasının ardından Hürriyet Genel Yayın Yönetmenliği’ne atanan Vahap Munyar’ın tasarrufu dışında gelişti.

Hürriyet koridorlarında konuşulan güvenilir bilgilere göre, Mehmet Y. Yılmaz, eylül ayı sonunda ayrılma planını Vahap Munyar’a iletti. Munyar, bu bilgiyi Demirören ailesine iletti.

mehmety.jpg

Ailenin eylül sonunu beklemeye gerek görmemesi üzerine Mehmet Y. Yılmaz’ın yazılarına eylül ortası itibarıyla son verilmesi kararlaştırıldı. Munyar, ailenin kararını Yılmaz’a iletti. Mehmet Y. Yılmaz, hafta başında, tazminat hakları da dahil olmak üzere prosedürel süreci tamamlayarak Hürriyet’le yollarını resmen ayıracak.

siyasetcafe.com

 

Kaynak:Oda TV

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.