İmamoğlu algı operasyonunu eline yüzüne bulaştırdı

İmamoğlu algı operasyonunu eline yüzüne bulaştırdı

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin “Hizmet dışı” araçları toplayarak yapılan İsrafı kamuoyu ile paylaşmak için yaptığı organizasyon başarılı olmadı.

İBB’nin, "Araç israfını gözler önüne sereceğiz" diyerek başlattığı propaganda önce şova sonra da kaosa dönüştü.

Yenikapı'ya toplanan araçların ve yapılan organizasyonun araç israfını belgelemekten çok bir şov olduğu ortaya çıktı. Bu konu dün akşam Habertürk Tv’de yapılan bir açık oturumda ele alındı.

 

Katılımcılarda eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş “Aslında araçlar toplandıktan sonra Pazar günü kamuoyu ile paylaşılacaktı, ancak bir sosyal medya hesabından komu oyuna duyuruldu” ifadeleri ile İBB Basın Sözcüsü Murat Ongun’dan alınan bilgilerin canlı yayında paylaşılması kam bir “eline yüzüne” bulaştırma ile sonuçlandığını gösterdi. Bazı araçların yanlış getirildiği, bazı araçlarında bilgileri dahilinde olmadan getirildiği açıklamalardan anlaşıldı.

 

Yenikapı'ya getirilen araçları ihtiyaç fazlası ve bir israf belgesi gibi sosyal medyada ve basında servis eden CHP ve İmamoğlu'nu canlı yayında yalanladılar. Barış yakardaş; " Arkadaşlar buraya getirilen araçlar Belediye'nin hizmetinen geriye getirilmiş araçlar değil, sözleşmesi bitmiş araçlar" ifadelerini kullandı.

Canlı yayında, İBB ile hizmet anlaşması biten kiralık araçların sergileneceği ve bunların iade edileceği şeklinde planlanan organizasyonun sonradan bir karmaşa haline döndüğü ve bir araç şov yapıldığı belirtildi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum