İmamoğlu: Metrobüste insanlar birbirine yer vermeye başladı

İmamoğlu: Metrobüste insanlar birbirine yer vermeye başladı

CHP İstanbul adayı İmamoğlu belediye başkanlığını iddia ederek, “Bir arkadaşım bana mesaj attı metrobüste insanlar birbirine yer vermeye başladı diyorlar” açıklamasında bulundu. İmamoğlu’nun bu sözleri sosyal medyada alay konusu oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamayla sosyal medyada alay konusu oldu.

İmamoğlu daha önce de twitter hesabına ve ziyaret ettiği Anıtkabir defterine de yazdığı gibi kendisini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu iddia ederek bu nedenle metrobüslerde bile insanların birbirine yer vermeye başladığını söyledi.

KAZANDIM DİYE ‘METROBÜSTE İNSANLAR BİRBİRİNE YER VERMEYE BAŞLADI’

İmamoğlu kendisinin belediye başkanlığını kazandığından dolayı yaptığı ilginç açıklaması şöyle; “Bu şehirde insanlar daha çok mutlu olacak. Bir arkadaşım bana mesaj attı metrobüste insanlar birbirine yer vermeye başladı diyorlar. 16 milyon insana hizmet edeceğiz. Bu süreci yönetenlerin çırpınışlarını anlıyorum. Ülkemize de şehrimize de zarar veriyorlar. Bu şehri dünyanın her yerinden izliyorlar. Beklentimiz, bir an önce sürecin sonuçlanması.”

SAYMA ÇEŞİTLERİ DEĞİŞİYOR: NE OLURSA OLSUN BU SÜREÇ BİTSİN

Bir çok sandıkta usulsüzlükler nedeniyle fark attığı iddia edilen 29 bin oyun her geçen gün düştüğünü hatırlatan İmamoğlu şöyle devam etti; “Sayma çeşitleri değişiyor. Ne olursa olsun, bu süreç bitsin artık, bu şehir yoruldu. Şehrin acil bir yönetime ihtiyaç duyduğu günlerdeyiz, halen yoksulluğun, işsizliğin en derinden hissedildiğini biliyoruz. Bir an önce yönetime gelip katkıda bulunmak, yaşanan sorunları çözmek istiyoruz. Bu şehrin eşit çocuklar olması için çalışmalara başlamak istiyoruz.”

AK PARTİLİ HEMŞEHRİLERİME SESLENİYORUM

İmamoğlu açıklamasını şu şekilde bitirdi; “AK Partili hemşehrilerime de sesleniyorum, tamimiyle kucağımı açmış bir şekilde dostlarıma sarılmak istiyorum. AK Partili vatandaşlarımı tüm değerleriyle kucaklayacağımı belirtmek istiyorum. Görecekler, adamcılığın olmadığı ve hizmetin karşılığının sorulmadığı bir dönemi yaşatacağız.”

BU AÇIKLAMALAR SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

CHP’li Ekrem İmamamoğlu’nun bu açıklamaları CHP’nin yayın organı Cumhuriyet gazetesinin twitter hesabında kendi tabanı olmak üzere sosyal medyada bir çok vatandaş tarafından alay konusu oldu.

İşte İmamoğlu’nun ‘metrobüste yer verme’ açıklamasına tepkiler;

imetro2.jpgimetro3.jpgimetro4.jpgimetro5.jpgimetro6.jpg

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.