‘İmamoğlu sevgi sözcükleriyle göreve başlamaya hevesli’

‘İmamoğlu sevgi sözcükleriyle göreve başlamaya hevesli’

Halk TV Genel Yayın Koordinatörü Serhan Asker, CHP’li İstanbul adayı İmamoğlu için, “İstanbul Ekrem İmamoğlu’nun sevgi sözcükleriyle o edebiyatı kuşatan sözcükleriyle BB’ne gelip göreve başlama hevesini istekle arzuyla bekliyor" diye sundu.

 

Halk TV Genel Yayın Koordinatörü Serhan Asker, CHP’li İstanbul adayı İmamoğlu için, “İstanbul Ekrem İmamoğlu’nun sevgi sözcükleriyle o edebiyatı kuşatan sözcükleriyle BB’ne gelip göreve başlama hevesini istekle arzuyla bekliyor. Biz darbe girişimini devirdik” diyerek sunum yaptı.  

Millet İttifakı’nın CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İmamoğlu programda, “31 Mart’ta darbe yapılacaktı. O afişlerin hazırlanması bile darbe hazırlığıydı” diyerek bir skandala imza atmıştı.

İmamoğlu’nun bu açıklamaları yine önceki açıklamalar gibi ciddiye alınmadı. Daha önceki açıklamaları nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘Akla ziyan’ dediği Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı TV programında sunum ise oldukça manidardı.

HEVESLE İSTEKLE ARZUYLA BEKLİYOR

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Tele 1, KRT TV, Halk TV VE Cem TV ortak yayınında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Birçok medya kuruluşuna yandaş diyerek prim yapmaya çalışan CHP medyasının Halk TV Genel Yayın Koordinatörü Serhan Asker programa çıkardığı CHP’li İstanbul adayı İmamoğlu için, “İstanbul başkanını bekliyor. İstanbul Ekrem İmamoğlu’nun sevgi sözcükleriyle o edebiyatı kuşatan sözcükleriyle Büyükşehir belediyesine gelip göreve başlama hevesini istekle arzuyla bekliyor” diye sunum yaptı.

‘BAĞIMSIZ’ VE ‘ÖZGÜR’ MEDYADA SORUN YOK

24 TV Haber Programcısı Ersoy Dede sunuma dikkat çekerek yandaş medya göndermesi yaptı. Ersoy Dede twitterden yaptığı açıklamada şunları kaydetti, “Bir siyasi mülakat yapacaksın topu topu.. Bu coşku nedir Allah aşkına ?.. Yani hükümete yakın medyada şöyle bir açılış yapan sunucuyu herhalde meslektaşları tefe koyardı. Ama ‘bağımsız’ ve ‘özgür’ medyada sorun yok.. Pardon ‘yandaş’ mı dedi biri?.”

ersosydede.jpg

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.