İmamoğlu'nun zor anları! Ziyaret ettiği esnaftan ŞOK TEPKİ

İmamoğlu'nun zor anları! Ziyaret ettiği esnaftan ŞOK TEPKİ

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, TV'lerde kendisine yöneltilen sorulardan dolayı programlardaki tartışma ve gerginlik sokağa taştı. İmamoğlu eleştiri aldığı vatandaşlara set çıktı ve tehditvari bir şekilde uyardı. 

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu YSK'nın seçimi ipta etmesinden her geçen gün gerginliği artıyor. 31 Mart akşamı sabaha kadar defalarca TV karşısına çıkıp 'mazbatamı verin' anlamında açıklamalar yapan İmamoğlu bu çağrısını ilçe ilçe hatta stadyum stadyum dolaşarak devam ettirmişti. 

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun 'Mazbatamı verin' turlarında yaptığı açıklamalara 'Türkiye'de en çok güvendiğim YSK' demişse de İstanbul kararı sonrası kurum hakkında çete ile birlikte bir çok hakaret ve aşağılama açıklamaları yapmıştır. 

"BANA SEVGİ PITIRCIĞI DİYORLAR"

'Bana sevgi pıtırcığı diyorlar' diyen CHP adayı Ekrem İmamoğlu, YSK'nın sonradan açıkladığı ve özellikle gerekçeli karardan sonra oldukça gergin ve bir o kadar da yalan söylemlere başvurmaya başladı. 

CNN Türk'te Tarafsız Bölge'ye katılan Ekrem İmamoğlu, program sunucusu Ahmet Hakan'ın Yunan medyasında yer alan hakkında Yunan, Pontus söylemini sormasıyla ortam gerginleşmişti. İmamoğlu kısa da olsa Yunan haberleri hakkında cevap vermedi. Tartışma bir hafta sürdü.  

ŞİMDİ DE VATANDAŞLARLA TARTIŞMAYA BAŞLADI

CHP adayı İmamoğlu bu gerginliğini şimdi de sokaklara taşıdı. İmamoğlu kendisini beğenmeyen ve eleştiren vatandaşlarla tartışmaya girip adeta hat bildirmeye kalkıştı. CHP'li Ekrem İmamoğlu bunları twitter hesabından da adeta bir marifetmiş gibi paylaştı. 

İMAMOĞLU'NA HDP / PKK TEPKİSİ

CHP'li Ekrem İmamoğlu ziyaret ettiği bir fırından genç bir çalışanın İmamoğlu'nun HDP'yi övdüğü konuşmaya tepki göstermiş bu partinin PKK'nın siyasi uzantısı olduğunu söylemek istemişti. Ekrem İmamoğlu bu sözler üzerine gençleri adeta sorguya çekmiş, elinde tuttuğu telefon ile açıklamasını dinletmeye çalıştı. 

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun gençlere dinlettiği konu ise İmamoğlu'nun mazbatasını aldıktan bir gün sonra Irak kürdistan bölgesinin PKK destekçisi Rudaw'a verdiği demeçte HDP'li Selahattin Demirtaş'ı beğendiği, barış dili kullandığı, uzlaşmacı birisi olduğu söyleşiydi. 

İMAMOĞLU GENÇLERİ TEHDİT ETTİ 

Gençler bunu bildiklerini söylese de CHP adayı İmamoğlu, 'Dinlediniz mi, dinle bak" diye telefonu gözünün önüne doğru ısrarla sürdürmeye çalıştı. Vatandaş İmamoğlu'nun bu tarz tehditvari konuşmalarına da tepki gösterdi. İmamoğlu gencin  omuzuna hafiften de olsa defalarca vurarak beden diliyle tehdit etti. İmamoğlu, 'Sana kim iftira atabilir. Bana da atamazsın" dedi. Olay yerinde tam olarak neler yaşandığı net olarak bilinmese de İmamoğlu kendisini beğenmeyen ve eleştiren vatandaşlarla tartışma yaşaması büyük tepki gördü. 

GENÇ ESNAFA HAKARET ETTİ

Ekrem İmamoğlu çok sinirlendiği ziyaret sırasında genç esnafın tepkilerine "Ukalalık yapma" diyerek hakaret etti.

 

İşte o görüntüler

PKK SORUSU İMAMOĞLU'NU ÇİLEDEN ÇIKARDI 

Bilindiği üzerine 31 Mart seçimlerine 3 gün kala PKK elebaşı Murat Karayılan İstanbul için CHP-İYİ Parti ve HDP adayı Ekrem İmamoğlu'na oy ve destek çağrısı yapmıştı. PKK'nın iki kadın yöneticisi de 23 Haziran için CHP adayına oy verme çağrısı yapmıştı. İşte bu duruma tepki gösteren bir vatandaş Ekrem İmamoğlu'nu çileden çıkardı. 

VATANDAŞLA TARTIŞTI VE SERT ÇIKTI

İmmaoğlu, PKK'nın kendisine destek açıklamalarına karşı, "Bana ne terör örgütünden" diyerek vatandaşı azarladı. İmamoğlu, "Bana ne bana ne . Terör örgütünü çok mu dinledin sen şu ana kadar" dedi. İmamoğlu 'PKK' kelimesini kullanmadığı dikkat çekerken, "Terör örgütünün benim için bir değeri yok" demekle yetindi. 

CHP'li Ekrem İmamoğlu burada da kendisini eleştiren vatandaşın sorularına makul bir şekilde cevap vermek yerine soru soran gencin üzerine yürüyerek azarlamaya kalkıştı. 

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum