FETÖ Belediyeler imamına manita kıyağı! 

FETÖ Belediyeler imamına manita kıyağı! 

FETÖ Belediyeler imamı Erkan Karaarslan'ın, sevgilisi Özlem Bayraktaroğlu Sarıyer’de nikah memurluğu görevini yürütürken Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı yapıldı. 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, sadece ihalelerden tanıdığını iddia ettiği FETÖ Belediyeler İmamı Erkan Karaarslan’a adeta belediyenin anahtarını teslim etmiş.

Diriliş Posta'dan Sabri İşbilen'in haberine göre; 14 Mayıs’taki mahkemesinde Ekrem İmamoğlu aleyhine konuşması istendiği yönündeki yalan beyanıyla içeriden çıkmak için CHP’yi arkasına almaya çalışan FETÖ Belediyeler İmamı Erkan Karaarslan’ın CHP’li belediyelerden aldığı milyonlarca liralık ihalenin dışında kurduğu saadet zinciri gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. 

CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, mahkemede verdiği ifadede FETÖ İmamı Erkan Karaarslan’ın danışmanı olmadığını kendisini sadece ihalelerden tanıdığını söylese bile Çerçioğlu ile Karaarslan arasındaki ilişki ihalelerden çok daha öte olduğu ortaya çıktı. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden milyonlarca liralık ihale alan FETÖ imamı aynı zamanda belediyeye kendi adamlarını yerleştirdi, bir çok kişiyi de belediye de önemli noktalara taşıdı.

MANİTASINI GENEL SEKRETER YARDIMCISI YAPTI 


Çerçioğlu’nun yakından tanımadığını iddia ettiği Erkan Karaarslan, sevgilisi Özlem Bayraktaroğlu’nu Sarıyer’de nikah memurluğu görevini yürütürken Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı yapıldı. FETÖ Belediyeler imamı Erkan Karaarslan, ele geçirilen bir mektubunda Özlem Bayraktaroğlu’nu nasıl Aydın’da önemli bir kademeye getirdiğini şu şekilde ifade etti: “Benim Özlem’le epeydir süren bir ilişkim var, onu bu süreçte kaybetmek istemiyorum, Onu en son Aydın’a genel sekreter yardımcısı yapmıştım.”
 

fetoaskimam.jpg
FETÖ İMAMININ SEVGİLİSİ SARIYERLİ ÇIKTI 


FETÖ’den tutuklu Erkan Karaarslan ile Aydın BŞB Genel Sekreter Yardımcısı Özlem Bayraktar arasındaki gizli bir aşk ilişkisi ortaya çıktı. Mersin’deki FETÖ operasyonu kapsamında tutuklanarak cezaevine konulan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Danışmanı FETÖ belediyeler imamı Erkan Karaarslan ile Aydın BŞB Genel Sekreter Yardımcısı Özlem Bayraktar arasındaki gizli aşk ortaya çıktı.

Sarıyer Belediyesinde Nikah Memuru iken Aydın Büyükşehir Belediyesine Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı olarak atanan Özlem Bayraktar bu görevde iken Başkan Çerçioğlu ile anlaşamayınca istifa ederek tekrar Sarıyer Belediyesindeki eski görevine dönmüştü. Ancak, Özlem Bayraktar, Özlem Çerçioğlu’na rağmen Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne Genel Sekreter Yardımcısı olarak bir üst görevle tekrar atandı.

Özlem Bayraktar’ın Başkan Çerçioğlu’na rağmen terfi ederek yeniden Aydın BŞB’ye Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanmasının sırrı o günlerde bir türlü çözülemezken işin gerçeği Erkan Karaarslan’ın tutuklu bulunduğu Hatay T Tipi Cezaevi’nden Mücahit isimli arkadaşına yazdığı mektupla ortaya çıktı.

Karaarslan’ın mektubu Aydın BŞB Genel Sekreter Yardımcısı Özlem Bayraktar ile aralarındaki gönül ilişkisini ortaya çıkardı.

Mektubunda, Mücahit isimli arkadaşına, “Şimdi biliyorsun benim Özlem ile epeydir süren ilişkim var ve onu bu süreçte kaybetmek istemiyorum. Onu en son Aydın’a genel sekreter yardımcısı yapmıştım” diyen Erkan Karaarslan, Özlem Bayraktar’ı Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne Genel Sekreter Yardımcısı yaptırdığını ifade ederek, arkadaşı Mücahit’ten her hafta Pazartesi günleri gönül ilişkisi içinde olduğunu söylediği Özlem Bayraktar’a çiçek göndermesini ve çiçek üzerinde kendi adının yazılmamasını rica ederken, bir ihtiyacının olup olmadığını sormasını istiyor.

erkan-karaaslan-selma-karaaslan.jpg
Selma Karaaslan iyi günlerde eşi FETÖ imamı Erkan Karaslan ile boşanma kararı aldı.

 

HAFTA HAFTA ÇİZELGE ÇIKARDI
 

Karaarslan, gönderilecek çiçeğin üzerine de şöyle yazılmasını istiyor:

“1. Hafta: Beş yıldır olduğu gibi bu haftaya da seninle başladım, iyi haftalar canım benim..”

“2 Hafta: Kaderimsin..”

“3. Hafta: Sevdiğinin düşmanlarına inat bu hafta daha güçlü ol, canım benim..”

Erkan Karaarslan’ın mektubu Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde stratejik ve kilit noktalara atamaların kendisi tarafından yapıldığı gerçeğini de gün yüzüne çıkardı. Bu güne kadar, Aydın BŞB’ye yapılan atamalarda Özlem Çerçioğlu’nun değil Erkan Karaarslan’ın etkili olduğu bu mektupla ortaya çıktı.

Erkan Karaarslan mektubunda ayrıca savunmalarının çok dağınık olduğunu da yazıyor ve Nermin Canyurt’tan bu konuda yardım talep ediyor.

Öte yandan Karaarslan’ın ayrıca Özlem Bayraktar’a değişik tarihlerde toplam 141 bin 500 TL para havale ettiği bilgisine de ulaşılırken, Özlem Bayraktar’ın süresiz izine ayrıldığı iddia ediliyor.

Ayrıca, Erkan Karaarslan’ın mektubunda suç unsuru ibareler bulunduğu gerekçesi ile Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nca adli işlem başlatılırken, Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’na da ihbar olarak gönderildiği öğrenildi.

İşte Erkan Karaaslan'ın kendi el yazısı ile Mücahit' yazdığı mektup:

(Mücahit; BEKAD'ın Yöneticisi olan Mücahit Doğan) 

erkan-karaaslan-elyazisi.jpgSiyasetcafe.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.